Bătrân de 78 de ani din Buzău, omorât din cauza geloziei. Agresorul îl acuza că i-a vizitat iubita de mai multe ori

Publicat: 06/03/2020 | 10:35

O crimă odioasă a avut loc în Buzău, în Smeeni. Un bătrân de 78 de ani a fost ucis cu bestialitate de un vecin de 43 de ani, din cauza geloziei. Se pare că agresorul l-a acuzat pe bătrân că i-a vizitat iubita, o femeie de 39 de ani, de prea multe ori. 

Un bătrân de 78 de ani din Smeeni, Buzău a avut parte de un sfârșit șocant. Acesta a fost ucis cu bestialitate de un vecin de 43 de ani, din cauza faptului că era gelos pe acesta. Potrivit informațiilor din presă, se pare că agresorul și-a acuzat victima că i-a vizitat în repetate rânduri iubita, o femeie de 39 de ani.

Cei doi s-au întâlnit în casa femeii, iar agresorul nu s-a mai putut controla. Într-un acces de furie, a început să-l lovească pe bătrânul de 78 de ani până când acesta a rămas fără suflare. Victima bărbatului de 43 de ani a apucat să iasă în stradă, plin de sânge, însă, din păcate, nu a mai putut cere ajutorul nimănui și din cauza loviturilor primite dar și din cauza sângerării, a căzut la pământ ca secerat.

Un consătean l-a ajutat să ajungă la el acasă, dar până au sosit medicii, bătrânul și-a dat ultima suflare, mai notează presa locală. Agresorul a fost reținut de oamenii legii și plasat în arest preventiv pentru 30 de zile, sub acuzația de omor. Poliția a demarat o anchetă în acest caz.