Bătaie la iUmor! Mihai Bendeac a făcut anunțul! Producătorii de la Antena 1 au șters instant imaginile și au vrut să oprească filmările

Publicat: 04/04/2020 | 09:25

Mihai Bendeac a vorbit în cadrul unui interviu senzațional despre scene violente petrecute pe platourile de filmare de la “iUmor”. Potrivit mărturisirilor sale, producătorii de la Antena 1 au șters instant imaginile și au vrut să oprească filmările îndrăgitului show.

Citește și: Cum a reacționat Delia după ce l-a văzut pe Mihai Bendeac pregătindu-se pentru iUmor. Actorul a rămas fără cuvinte

Mihai Bendeac, dezvăluiri despre momentul în care producătorii de la Antena 1 au vrut să oprească filmările de la “iUmor”

Recent, Mihai Bendeac a fost invitatul lui Cosmin Nedelcu într-un episod de podcast pe canalul său oficial de YouTube. Subiectele de discuție sunt diverse, pe alocuri chiar sensibile. La un moment dat, după ce Micutzu subliniază că românii ar trebui să meargă la psihoterapeut sau psiholog, juratul de la “iUmor” face o dezvăluire-bombă în legătură cu începuturile emisiunii de la Antena 1.

“Bă, cred că a intrat cumva în mine, c…… ăsta știi?! Cu televiziunea! Toată viața mea m-am ferit de ideea de a face televiziune și de a exista în mediul ăla, care știu că este televiziune, dar exista altfel față de cum trebuie să fii în televiziune – că de asta am și vrut, după două zile, primele două zile de la «iUmor», au vrut să oprească filmările. Deci, la modul ăla era”, a mărturisit Mihai Bendeac în cadrul interviului oferit lui Micutzu.

Mihai Bendeac, declarații despre imaginile pe care producătorii de la “iUmor” le-au șters instant

Curios despre motivul, motivele care i-au făcut pe producătorii de la “iUmor” să ia în calcul o asemenea decizie, comediantul a întrebat: “De ce?”, iar răspunsul invitatului său nu a întârziat să apară. În timpul mărturisirilor, Mihai Bendeac a adus în discuție și o scenă de bătaie care s-a petrecut în cadrul emisiunii de la Antena 1. Conform declarațiilor sale, înregistrarea care conține acele scene de violență, dar și alte trei momente din istoria de la “iUmor” au fost complet șterse și nu s-au difuzat niciodată la televizor.

“Pentru că au spus că nu se poate difuza așa ceva. Pentru că era un show… știi cum trebuia să se numească emisiunea aia? Trebuia să se numească «România se distrează». Îți dai seama cum sună c…… ăsta? Să-mi bag p#&@! Noroc, că, până la urmă a venit cineva și a spus: «Bă, nu, hai…». S-a numit «I comedy»… «iUmor»… Slavă Domnului! Dar, după două zile, au vrut să oprească filmările, întreabă-i! Pentru că veneau tot felul de numere din astea… măicuța cosmică, morți, răniți… nebuni din toată țara. Și aveau un juriu, care spunea niște lucruri care nu erau în asta… «Piele de găină», «Vai…!». Nu, unu se enerva, în p#*&@ mea – în primele două zile, dacă îmi aduc bine aminte, a fost și un moment în care a fost o bătaie. A fost și o bătaie – s-a șters caseta aia definitiv. Nu se poate spune! Sunt în total vreo patru momente, care, din câte știu eu, au fost șterse instantaneu și nu s-au difuzat niciodată”, a mai povestit carismaticul jurat de la “iUmor”.

Află și: Mihai Bendeac, declaraţii dramatice despre cariera în actorie, dar şi despre viaţa sa intimă: “Sunt disperat! Este pentru prima dată în existenţa mea când regret”

Nu rata: Tataee de la BUG Mafia merge cu autobuzul și fumează marijuana. Adevăratul motiv pentru care s-a mutat din România

După ce a încercat să îl facă pe Mihai Bendeac să îi dezvăluite mai multe despre aceste incidente de la “iUmor”, Micutzu a întrebat: “Deci, Chello a bătut pe cineva?!”. Imediat ce și-a încheiat replica, invitatul lui a spus: “Ete p#*&@! Mânca-mi-ai…! Păi, nu sunt prost eu? Eu sunt prost” și amândoi au început să râdă copios. Puteți vedea acest moment în clipul de mai sus, la minutul 12:30.