Bătaie ca în filme între Vulpița și Viorel, din cauza unei dansatoare misterioase. Vedeta de la Acces Direct, criză de gelozie în fața camerelor

Publicat: 09/03/2020 | 07:42

Telenovela dintre Vulpița și Viorel capătă amploare și se pare că fiecare zi petrecută în Capitală este o nouă provocare pentru cei doi soți din Vaslui. Vulpița a ajuns la capătul răbdării după ce dansatoarea Emy, focoasa blondă care i-a sucit mințile lui Viorel a ajuns chiar în casa ei. 

Deși a reucnoscut în repetate rânduri că l-a înșelat pe Viorel, din partea acestuia, Vulpița nu are de gând să accepte nicio infidelitate. Vedeta de la Acces Direct a avut o criză de nervi în momentul în care echipa emisiunii de la Antena 1 i-a adus-o în casă pe nimeni alta decât dansatoarea Emy, cea de care Viorel se simte extrem de atras și chiar admite că este feblețea lui.

Nervoasă din cale afară, Vulpița nu s-a mai abținut și nu a mai ținut cont de faptul că se află în fața camerelor de filmat și a răbufnit. Punctul culminant a fost acela în care Viorel a sărutat-o pe obraz pe frumoasa blondă, în timp ce stăteau toți la masă. Ca o gazdă bună ce este, soțul Vulpiței a încercat să o facă pe Emy să se simtă ca la ea acasă și i-a adus, din politețe, un castron cu ciorbă.

Vulpița nu a putut să tacă prea mult timp și i-a spus din nou lui Viorel celebra ei replică: „Viorele, am ajuns proastă în fața ta, uite” a spus Vulpița, încercând din răsputeri să imite un plâns, pentru a-și impresiona soțul. Mai mult, într-un acces de furie, femeia din Vaslui i-a făcut acestuia bagajele și l-a amenințat că îl dă afară din apartamentul pe care l-au primit amândoi din partea unui om cu suflet mare, care a vrut să-i ajute și să le ușureze traiul, în Capitală. „Ai ajuns să-ți bați joc de sufletul meu, Viorele!” a mai completat Vulpița, în timp ce Viorel nu făcea nimic altceva decât să schițeze celebrul lui zâmbet.