Bat din nou clopote de nuntă pentru Alex Bodi și Bianca Drăgușanu? ”Este singura femeie cu care…”

Publicat: 23/06/2020 | 19:09

Bat din nou clopote de nuntă pentru Alex Bodi și Bianca Drăgușanu? Declarațiile afaceristului i-a pus pe fani celor doi pe gânduri.

S-au despărțit și s-au împăcat de nenumărate ori, însă dragostea lor a învins orice obstacol. Relația dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu este din nou numai lapte și miere.

Cei doi își petrec majoritatea timpului împreună, iar Alex Bodi face orice să-i intre în grații blondinei. Ba chiar, afaceristul are din nou gânduri de însurătoare cu Bianca Drăgușanu. (VEZI ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU ȘI-A FĂCUT DOUĂ TATUAJE NOI! VEDETA A DEZVĂLUIT SEMNIFICAȚIA LOR)

”Singura femeie cu care am intenția de căsătorie este Bianca. Cu asta am spus tot”, a declarat Alex Bodi pentru Spynews.

Daria Radionova o avertizează pe Bianca Drăgușanu

În ciuda faptului că dragostea lor pare să fie mai puternică decât orice, Daria Radionova o avertizează pe Bianca Drăgușanu în legătură cu Alex Bodi și intențiile sale. (CITEȘTE ȘI: CUM L-A DESPĂRŢIT LIDIA BUBLE PE RĂZVAN SIMION DE SOŢIE. S-A AFLAT, DUPĂ 5 ANI: „I-A PROPUS SĂ ÎŞI PETREACĂ NOAPTEA ÎMPREUNĂ”)

”Acest lucru este deja dezgustător! Nu mi-a dat pace de patru luni, spunea că mă iubește și nu poate trăi fără mine și că împăcarea lui cu Bianca era necesară pentru a rezolva unele dintre problemele sale, pe care ea le-ar putea rezolva singură. Apoi, după rezolvarea acestor probleme a venit din nou la mine! Mi-a spus că vrea doi copii de la mine, a invitat preotul acasă, m-a prezentat familiei, prietenilor, apoi și eu l-am prezentat părinților mei.

Părinții mei nu au vrut să vorbească cu mine din cauza lui, au fost împotriva acestei relații! Dar i-a sunat și le-a spus că nu vrea să trăiască fără mine! Eu nu l-am crezut niciodată și am încercat de multe ori să pun capăt acestei relații, dar mi-a cerut să îi dau o șansă! Am spus inițial că nu vreau să mă amestec în familia lui, dar el mi-a spus că nu are o familie.

Vă spun sincer, de Bianca îmi pare foarte rău! A înșelat-o de atâtea ori și o va mai face. Astfel de lucruri nu vor funcționa cu mine! Îmi pare foarte rău de ea, chiar nu vede toate astea?”, a declarat Daria Radionova pentru Spynews.