Bat clopotele de nuntă pentru Irina Rimes? Declarații despre noul iubit. „El este iubirea vieții mele”

Publicat: 13/04/2021 | 16:33

Irina Rimes se poate declara o femeie împlinită. Viața profesională merge extrem de bine, iar în ceea ce privește partea sentimentală și acolo lucrurile merg într-un sens câte se poate de bun. Mai mult, s-ar putea ca artista să ajungă în curând în fața altarului.

Invitată în podcast-ul realizat de Damian Drăghici, Irina Rimes a vorbit despre relația pe care o are în prezent. Se pare că iubitul ei, David Goldcher, este exact așa cum și-a dorit mereu artista să fie. În ceea ce privește aspectul fizic, David bifează cu succes toate cerințele cântăreței. Mai mult, potrivit spuselor acesteia este posibil ca în curând să bată clopotele de nuntă. (CITEȘTE ȘI: IRINA RIMES, TRANSFORMĂRI “REVOLUȚIONARE”. VEDETA ARE O NOUĂ FAȚĂ ȘI A TRECUT PE “ROȘU”)

„Mi-am dat seama ca mă pot îndrăgosti de oameni la care nu m-as fi așteptat niciodată. La 18 ani îmi plăceau blonzii cu ochii albaștri, genul suedez. Apoi mi-am dat seama că nu pot fi cu cineva care nu face muzică. E o întâmplare că iubitul meu de acum arată exact așa cum îmi doream la 18 ani, e blond, dar e francez.

Poate că el este iubirea vieții mele și o să mă căsătoresc cu el. Am făcut greșeli în viața personală, pe care le repet și acum. Dacă aș mai avea 48 de ore de trăit, aș vrea sa fac s@# cu iubitul meu”,  a declarat Irina Rimes.

Irina Rimes, despre anxietate și depresie

În cadrul aceluiași podcast, Irina Rimes a vorbit și despre momentele mai puțin plăcute din viața ei. Cântăreața a mărturisit că deși s-a confruntat cu perioade destul de negre a reușit să treacă peste și să le transforme în ceva bun, să învețe din ele. (VEZI ȘI: IRINA RIMES, DESPRE ANXIETATE ȘI DEPRESIE! „AM FOST DE MULTE ORI ACOLO JOS, MĂ ÎNTREBAM MEREU DACĂ EXISTĂ MAI JOS DE ATÂT”)

Irina Rimes a dezvăluit că s-a confruntat de-a lungul timpului cu depresia și cu anxietatea, dar a reușit să le învingă și să le transforme, să învețe câte ceva din fiecare stare. Mai mult, a reușit să transforme tot răul în bine și să iasă mai puternică de fiecare dată.

„Am fost în depresie, dar am ieșit de acolo. Am fost de multe ori acolo jos, dar mă întrebam mereu dacă există mai jos de atât sau ăsta e cel mai jos și eu sunt mega puternică și pot să ies de aici când vreau eu.

Uneori am impresia că tot timpul sunt anxioasă. Ca să nu fiu anxioasă trebuie să mă simt foarte în largul meu. (…) Am un filtru și filtrul ăsta este aproape mereu. Îl scot numai când sunt singură sau când sunt cu un prieten care poate să-mi ierte orice. În rest, mereu există un filtru”, a mai spus Irina Rimes.

 

Sursa foto: captura YouTube