Bat clopotele de nuntă! Gheorghe Gheorghiu este pregătit de căsătorie la 67 de ani „O vom face în America”

Publicat: 17/06/2021 | 18:35

La 67 de ani Gheorghe Gheorghiu se pregătește să își ducă iubita în fața altarului. Cei doi vor face nunta în America, iar nașii o să fie chiar Maria Dragomiroiu și soțul ei. Evenimentul o să fie unul mare, cu sute de invitați.

În luna decembrie a anului 2020, Gheorghe Gheorghiu și-a cerut iubita în căsătorie, iar în acest an va avea loc evenimentul cel mare. Pregătirile au fost făcute, nașii aleși, iar în curând nunta va avea loc. Potrivit spuselor artistului, evenimentul o să fie organizat în America și sunt așteptați sute de invitați. (CITEȘTE ȘI: GHEORGHE GHEORGHIU, DEZVĂLUIRE SPUMOASĂ DESPRE VIITOAREA NEVASTĂ: ”CINEVA TREBUIE MUNCEASCĂ PENTRU CA EU SĂ STAU!” + ”AM FOST MEREU ANGAJATUL EI!”)

Logodnica lui Gheorghe Gheorghiu este Gabriela Băncescu, una dintre cele mai respectate femei de afaceri din comunitatea de români din New York. Cei doi se cunosc chiar din copilărie, iar femeia este cu 15 ani mai mică decât viitorul soț.

„Este brașoveancă de-a mea și o știu de când era mică. Ne-am reîntâlnit în 1991 la New York, am avut primul turneu și ne-am salutat. Iar acum, pe 14 noiembrie, ne căsătorim. Nași ne vor fi Maria Dragomiroiu și soțul ei, Bebe. Nunta o vom face în America”, a declarat Gheorghe Gheorghiu, în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP”.

Gheorghe Gheorghiu se căsătorește

Artistul se bucură de plin de această etapă a vieții lui și a mărturisit că acest pas trebuia făcut. Acesta a declarat că este vreme să se liniștească și să își petreacă viața alături de femeia potrivită pentru el.

„Avem prieteni mulți, sute, și ne vor fi alături. Eu cred în căsătorie, vine o vreme când nu poți fi singur toată viața. M-a luat și pe mine prin surprindere, nici eu nu m-am așteptat la asta și… i-am dăruit inelul de logodnă. Sunt un băiat cumsecade. Ea e cu 15 ani mai mică decât mine, este puștoaică. Eu zic că e minunat”, a mai declarat la TV Gigi Gheorghiu.

(VEZI ȘI:  ANCA ȚURCAȘIU, DECLARAȚII COPLEȘITOARE: “AM SUFERIT, MERGEAM PE STRADĂ ȘI PLÂNGEAM”. ARTISTA A VORBIT DESPRE SUFLETUL EI PERECHE, GHEORGHE GHEORGHIU)

 

Sursa foto: Facebook