Bat clopotele de nuntă?! Când vor face Misty și Keo pasul cel mare? „Toată lumea mă întreabă când ne căsătorim”

Publicat: 19/06/2021 | 16:57

De ani de zile Misty și Keo formează un cuplu frumos. Relația celor doi pare să meargă perfect, iar aceștia se gândesc chiar să își mărească familia. Însă, până acum, cei doi nu au făcut pasul cel mare, iar întrebarea despre căsătorie este pe buzele tuturor.

Recent, Misty a fost invitată în cadrul unei emisiuni de televiziune, unde a vorbit despre ultimele noutăți din viața ei și despre planurile de viitor. Blondina a vorbit și despre căsătorie și deși mulți își doreau să audă vestea cea mare, Misty a fost destul de rezervată. (CITEȘTE ȘI:  MISTY A FĂCUT MARELE ANUNȚ, DUPĂ 7 ANI DE RELAȚIE CU KEO. CE PLANURI MĂREȚE ARE ARTISTUL )

Partenera de viață a lui Keo a declarată că primește întrebarea legată de căsătorie mai mereu, iar acest lucru a început să devină deja frustrant. Probabil că aceștia au și căsătoria în plan, doar că acum nu este tocmai momentul potrivit.

 „E ușor frustrant, se creează o presiune, toată lumea mă întreabă când ne căsătorim. Această întrebare mă face să mă simt inconfortabil. Mai sunt și certuri între noi, ca în orice cuplu, dar le rezolvăm”, a declarat Misty, la Teo Show.

Misty și Keo, familia perfectă

Misty a mai declarat că relația dintre ea și Keo merge perfect, iar cei doi se completează. Aceștia își dedică majoritate timpului fetiței lor, care pare că o să le calce pe urme. Cea mică este pasionată de muzică și adese ea și Keo susțin adevărate concerte în casă.

 „Keo e discreția în persoană. De la el am învătat și eu să fiu mai discretă. Dar mai dau din casă uneori. Fetița cântă cu tati, preferatul ei e Michael Jackson, o să calce pe urmele noastre, pentru că ea cântă și dansează non stop”, a mai spus Misty.

(VEZI ȘI: MISTY, DEZVĂLUIRI SURPRINZĂTOARE DUPĂ ȘAPTE ANI DE RELAȚIE CU KEO „NU E CA ÎN FILME”)