Bat clopote de nuntă! Un celebru burlac din România a ajuns în fața ofițerului de starea civilă

Publicat: 10/05/2021 | 17:37

A fost zi mare pentru un artist din România. Mario Joy a renunțat la burlăcie și a ajuns în fața ofițerului de stare civilă. După opt ani de relație bărbatul și iubita acestuia, Mădălina, au decis să facă pasul cel mare.

În weekend Mario Joy și Mădălina au avut cununia civilă. Evenimentul a fost ținut departe de ochii curioșilor, iar alături de cei doi au fost doar oamenii apropiați. Aceștia plănuiau să facă pasul cel mare de mult timp, însă pandemia le-a pus bețe în roate. (CITEȘTE ȘI: EMILY BURGHELEA ȘI IUBITUL, CUNUNIE ÎN MARE TAINĂ. PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ CE AU DEVENIT SOȚ ȘI SOȚIE)

În ceea ce privește nunta, Mario Joy și Mădălin își doresc să o organizeze cu fast, așa că mai așteaptă puțin. Marele eveniment este programat pentru anul viitor, atunci când cei doi speră ca restricțiile să dispară și să poată să își organizeze așa cu trebuie nunta mult visată.

„Anul viitor vom face și nunta, voiam să o facem încă de anul trecut, dar, din cauza pandemiei, toate planurile au fost anulate. Vom face o nuntă mare, vom avea mulți invitați, dar acum nu se poate așa cum ne doream noi. Așa că ne-am mulțumit cu cununia civilă, am făcut-o însoțiți de câțiva prieteni”, a declarat Mario Joy, pentru Fanatik.

Mario Joy și Mădălina, planuri de viitor

Mario Joy și Mădălina au o relație de opt ani de zile. Cei doi se iubesc încă de pe vremea când artistul nu devenise celebru. Acum, fac planuri de nuntă, care trebuie să fie ca la carete, iar în viitor își doresc să extindă familia.

Cei doi vor categoric să aibă copii, însă pentru moment acest pas mai are de așteptat. În prezent, preferă să se concentreze pe carieră, iar la momentul potrivit o să aducă pe lume și un copil. Deși încă nu au programat acest lucru, dacă se va întâmpla că un micuț să vină nu vor spune nu.

(VEZI ȘI: ANA BANICIU VA FI NAȘA DE CUNUNIE A SANDREI IZBAȘA. FOSTA GIMNASTĂ SE VA CĂSĂTORI CU NEPOTUL LUI ȘTEFAN BĂNICĂ JR.)

 

Sursa foto: Instagram