Bat clopote de nuntă pentru celebrul jucător al Rapidului?! “Am fost cu Andra la Iași, la părinții mei, că…”

Publicat: 07/06/2020 | 23:09

Daniel Pancu și Andra Teodorescu sunt împreună, din nou, după 20 de ani, iar acum au petrecut un weekend la Iași, orașul unde s-a născut ex-antrenorul Rapidului. Fostul iepuraș Playboy s-a reîntâlnit iar cu familia actualului iubit, iar CANCAN.RO vă prezintă în exclusivitate toate detaliile. Bat clopote de nuntă pentru celebrul jucător al Rapidului?! Rămâne de văzut.

Pe 5 iunie, CANCAN.RO vă dezvăluia, în exclusivitate, că Daniel Pancu a reluat povestea de iubire cu Andra Teodorescu. Cei doi au mai fost implicați într-o relație de dragoste în urmă cu aproape două decenii. Povestea de dragoste dintre legenda Rapidului și fostul iepuraș Playboy este clar pe drumul cel bun. Și aici nu ținem cont doar de faptul că ambii și-au asumat relația.

(VEZI AICI: “NOROCUL” CRUDUȚEI DEVINE CONTAGIOS?! SORA VEDETEI ERA CA ȘI MĂRITATĂ, DAR…)

Daniel, împreună cu Andra la Iași: “Nu i-a mai văzut de mult!”

În weekend, potrivit unor surse, Daniel Pancu și Andra Teodorescu s-au aflat la Iași, orașul originar al fostului antrenor al formației alb-vișinii. Și nu ar fi fost doar o vizită întâmplătoare, lucru confirmat chiar de idolul tribunelor giuleștene.

Am fost cu Andra la Iași, la părinții mei, că nu i-a mai văzut de mult, am mai spus, noi am mai fost într-o relație în urmă cu aproape 20 de ani. Ea este din București”, a explicat Daniel Pancu pentru CANCAN.RO.

Daniel Pancu, alături de Andra

(VEZI AICI: AU DIVORȚAT ÎN MARE SECRET! ȘTIREA CARE VA CUTREMURA ROMÂNIA: „DA, NE-AM DESPĂRȚIT”)

“Am decis să ne refacem viețile amândoi!”

Dacă lucrurile vor merge bine, nu este exclus ca fostul mare fotbalist al Rapidului să ajungă din nou în fața altarului. “Da, suntem împreună. Am decis să ne refacem viețile amândoi. Mai multe nu vreau să comentez, la mijloc este vorba de viața mea privată”, ne-a declarat Daniel Pancu la finalul săptămânii trecute.

Povestea pare desprinsă din filme dacă ținem cont că Daniel și Andra au decis să formeze din nou un cuplu după, incredibil, aproximativ două decenii.

(CITEȘTE ȘI: CUNOSCUTUL FOTBALIST DE ”NAȚIONALĂ” E DECIS SĂ DIVORȚEZE DUPĂ CE A GĂSIT FOTOGRAFIILE SOȚIEI PE UN SITE DE ESCORTE)

Daniel Pancu a divorțat la notar

În 2019, Daniel Pancu a divorţat de soţia lui, Mihaela, cu care are şi doi copii, David Gabriel (14 ani) şi Maria Victoria (10 ani). S-a rupt, astfel, un mariaj care a durat un deceniu. S-au căsătorit în 2009, iar nași de cununie le-au fost Adrian Iencsi și soția sa, Gina. Despărțirea s-a făcut cu acordul părților. Cei doi foști soți au ales, totodată, să rămână prieteni, de dragul copiilor pe care îi au împreună.

Da, așa este, am divorțat de Mihaela! Am decis să punem punct. Totul s-a întâmplat la notar, pe 1 aprilie. Nu comentez mai multe, e mai bine așa. Eu știu ce am făcut și este mai bine așa. Separarea s-a făcut pe cale amiabilă, fără niciun fel de problemă. Asta a fost! Avem copiii de crescut în continuare, dar vor rămâne în custodia ei. Nu a fost nicio problemă cu partajul! Asta este viața, mergem înainte!”, ne-a spus Daniel Pancu anul trecut, după divorțul de Mihaela.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)