Baschetbalistul Adrian Blidaru a devenit tătic în secret! Ce nume a ales fostul concurent de la Exatlon pentru bebeluș

Publicat: 30/12/2019 | 13:18

Baschetbalistul Adrian Blidaru a devenit tătic în mare secret! Nicole, partenera lui de viață, a născut chiar în ziua de Crăciun, astfel că, începând cu acest an… viețile lor au căpătat un alt sens. Iar sărbătoarea Nașterii Mântuitorului va avea dublă semnificație în familia lor.  Fostul concurent al emisiunii “Exatlon” a dezvăluit într-un interviu ce nume a ales împreună cu iubita lui pentru micuța lor minune.

Adrian Blidaru a devenit tătic în mare secret

Nicole și Adrian Blidaru au devenit părinți de fetiță, iar aceasta a luat primul 10 din viața sa în sala de nașteri. Totul a decurs normal, iar fericiții părinți și-au adus mica prințesă acasă. Numele pe care i l-au ales este unul special. Faimosul de la “Exatlon” a mărturisit că se va implica mult în creșterea fiicei sale și o va ajuta pe iubita lui.

“Alma Maria a venit în viața noastră și mă bucur enorm că atât ea, cât și mama ei, sunt sănătoase, au trecut cu bine prin nașterea naturală. Totul este minunat acum și, chiar dacă nu îmi văd capul de treabă, am grijă să petrec cât mai mult timp posibil alături de cele două fete ale mele. Este o mare bucurie și, ceea ce contează cel mai mult, totul decurge perfect”, a declarat Adrian Blidaru, relatează știrilekanald.ro.

Adrian Blidaru, jucător în națională României de Baschet

Adrian Blidaru este jucător profesionist de baschet, a reprezentat echipa națională a României la calificarea Eurobaschet din 2015. A activat în cei 25 de ani de carieră sportivă la mai multe cluburi precum CSS Constanța, Farul Constanța, CSU Cuadripol Brașov, Asesoft Ploiești, CS Otopeni, Târgu Mureș, Steaua București, BCM Pitești. Are în palmares 6 titluri de campion național, 5 cupe ale României și e câștigător al FIBA Europe Cup.

“Referitor la Exatlon, nu am plănuit nimic dar, că un făcut, cu o luna înainte de a află că o să particip, am început să mă antrenez, atât în sala, cât și afară, și să am un regim de viață sănătos. Întru în concurs cu gândul de a ieși cât mai târziu, chiar ultimul! (…). Sunt născut să fiu lider, pe lângă acest aspect, eu am fost playmaker în baschet, asta înseamnă să îi pui în valoare pe ceilalți, dar și să dai ultima lovitură, pasă decisivă, și cred că asta voi face. Îmi voi ajută colegii, dar ultima lovitură vreau să o dau eu”, a spus Adrian Blidaru când a intrat în echipa Faimoșilor de la “Exatlon”.