Bărbatul venit din Milano care a refuzat autoizolarea își închide contul de Facebook: „Nu vreau să fiu cum sunt Vulpița cu Viorel”

Publicat: 30/03/2020 | 12:48

Interlopul Cătălin Geolgău, cel care a venit din Milano pe data de 10 martie, în plină pandemie de coronavirus și care nu a respectat nimic din indicațiile autorităților, a luat acum o decizie radicală.

Cătălin Geolgău, interlopul care s-a întors în România din Milano pe data de 10 martie, venit din plină pandemie, s-a revoltat din nou. Acesta a decis să-și închidă contul de Facebook, motivând că nu vrea să ajungă precum Vulpița și Viorel.

VACCINUL SALVATOR. Soluția tradițională care revine în atenția medicilor. Cum funcționează în cazul coronavirusului

Interlopul are cel puțin o poveste interesantă. După ce s-a întors în România, interlopul Cătălin Geolgău a fost obligat prin lege să respecte autoizolarea, pentru siguranța lui și pentru siguranța celor dragi, însă acest lucru nu s-a întâmplat. După ce publicația observatorul.ph a relatat că Geolgău a încălcat autoizolarea, interlopul s-a prezentat degrabă la sediul redacției, unde a făcut mare scandal și chiar a amenințat jurnaliștii.

La fața locului s-au prezentat nu mai puțin de 5 polițiști care au încercat să-i explice lui Geolgău că trebuie să respecte legea, însă în zadar.

Acum, însă, Geolgău se află acasă și face live-uri din autoizolare. Mai mult, susține că vrea să-și închidă Facebook-ul, pentru a nu ajunge precum Vulpița și Viorel.

„De ce trebuia sa mai raman in Italia? Daca mi-au inchis activitățile. ……eram obligat să stau … va intreb pe voi?. Carantina…Toti presedintii statelor UE stopeaza ratele la banca, platesc 80% din salarii stand acasa, ofera bani populatiei si al nostru ne ureaza multa sanatate. Mâine facebook închis k nu vreau să fiu subiectul vostru…cum e Vulpița cu Viorel” a spus interlopul, pe contul lui de Facebook.