Tânărul mutilat cu ciocanul la comanda lui Mario Iorgulescu a primit o nouă lovitură! Judecătorii au decis…

Publicat: 01/05/2020 | 10:37

Dragoș Ionuț, tânărul bătut măr la comanda lui Mario Iorgulescu, are probleme acum și cu justiția. El ar fi dat ”țeapă” unei bănci, și astfel a ajuns în instanță. (CITEȘTE ȘI: ACUZAT CĂ A BĂTUT CRUNT UN TÂNĂR CU CIOCANUL DE ŞNIŢELE, FOSTUL IUBIT AL OTILIEI BILIONERA IGNORĂ ORICE REGULĂ. TOVARĂŞUL LUI MARIO IORGULESCU A COMIS-O DIN NOU!)

”Admite cererea formulată de BEJA Aequitas, pentru creditoarea Banca Comerciala Romana si privind pe debitorul V. Dragos Ionut. Încuviinţează executarea silită in toate modalitatile prevazute de lege, pana la concurenta sumei de 5.000 lei, în temeiul titlului executoriu reprezentat de Incheierea din 13.12.2016, pronuntata de Judecatoria sectorului 5 Bucuresti in dosarul nr. 5196/301/2016, definitiva prin Decizai civila nr. 948/07.03.2019 a Tribunalului Bucuresti sectia a VI-a Civila, la care se adaugă cheltuielile de executare. Fără cale de atac”, au decis, luna trecută, magistrații. (NU RATA: ULTIMA ORĂ! GINO ŞI MARIO IORGULESCU SUNT BLOCAŢI ÎN ITALIA, ÎN PLIN FOCAR DE CORONAVIRUS)

Victima lui Mario Iorgulescu, dosat de trafic de droguri

Dragoş Ionuţ V. este prins și într-un dosar de traffic de droguri. Și ar putea ajunge chiar după gratii. El a reușit, spre finalul anului trecut, să obţină pedeapsa minimă, semnând un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu procurorii DIICOT. Când a ajuns, însă, în instanță, documentul a fost anulat de judecători, care nu au fost de acord cu aranjamentul procurorilor, scrie spynews.ro.

VEZI AICI: MARIO IORGULESCU, DAT ÎN URMĂRIRE DE POLIȚIE! UNDE SE ASCUNDE FIUL LUI GINO IORGULESCU

“Respinge acordul de recunoaştere a vinovăţiei încheiat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura centrală – Secţia de Combatere a Traficului de Droguri cu inculpatul V. DRAGOŞ IONUŢ, cercetat în dosarul penal nr. 323/D/P/2017 sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc, prev. de art. 2 alin. 1 din Legea nr. 143/2000, trafic de droguri de mare risc, prev. de art. 2 alin. 1 şi 2 din Legea nr. 143/2000 şi deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu, prev. de art. 4 alin. 1 din Legea nr. 143/2000, şi trimite dosarul procurorului în vederea continuării urmăririi penale. În baza art. 485 alin. 4 Cod procedură penală raportat la art. 399 alin. 1 Cod procedură penală menţine măsura preventivă a controlului judiciar instituită în sarcina inculpatului”, au decis judecătorii.