Bărbatul din Vaslui care și-a omorât iubita, în stare gravă după ce a făcut stop cardiac

Publicat: 21/01/2020 | 13:30

Bărbatul din Pădureni, județul Vaslui, acuzat că și-a omorât concubina, duminică, este în stare gravă în Spitalul Județean Vaslui,la Terapie Intensivă, după ce a făcut un stop cardio-respirator. Acesta fusese transferat de la Huși la Vaslui, pentru un consult psihiatric și urma să se întoarcă la Huși.

El a reclamat, chiar el a sesizat autoritățile în legătură cu fapta comisă. Este vorba despre doi concubini, femeia ucisă era concubina autorului, cei doi locuiau singuri într-un canton silvic. A fost o singură lovitură de cuțit. Probabil s-au certat, nu se poate ști în acest moment care a fost motivul. Femeia a suferit o hemoragie internă care a dus la deces. Autorul a sesizat autoritățile, nu a plecat de la locul faptei, era în stare avansată de ebrietate. Pentru că legea nu permite audierea unei persoane care a consumat substanțe toxice, s-a luat decizia să îl ducem la spitalul din Huși, ca să îl scoatem din beție„, a declarat, marți, Sorin Armeanu, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

Medicii de la Spitalul din Huși au cerut un consult psihiatric de la colegii de la Spitalul Județean Vaslui, iar bărbatul la fost transferat la această unitate medicală, unde a făcut stop cardio-respirator.

De la Spitalul din Huși a fost adus la Psihiatrie, pentru un consult psihiatric. Era seara, ei nu au gardă de psihiatrie. După ce a fost făcut consultul psihiatric, în momentul în care era pregătit să plece înapoi la Huși a făcut stop cardiorespirator. A fost chemată Terapia Intensivă Mobilă, a fost resuscitat și a fost dus în Terapie Intensivă. Este în stare foarte gravă„, a declarat Ana Rinder, managerul Spitalului Județean Vaslui.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui fac cercetări într-un dosar de omor.

Citește și...