Bărbatul din Tulcea, amendat cu 10.000 de lei pentru că a ieșit să se tundă, a evadat din centrul de carantină

Publicat: 13/04/2020 | 20:12

Bărbatul din Tulcea, amendat cu 10.000 de lei pentru că a ieșit să se tundă, a evadat din centrul de carantină.

Un bărbat din Tulcea, aflat în izolare la domiciliu, a încălcat măsurile impuse de autorități și a ieșit duminică din casă. Motivul? Voia să se tundă. Oamenii legii, însă, l-au depistat și l-au amendat cu 10.000 de lei.

De asemenea, bărbatul a fost plasat pentru 14 zile în carantină. Doar că, la câteva ore, el a reușit să evadeze din centrul de carantină, pe acoperișul clădirii. Jandarmii au reușit să-l prindă și l-au mutat într-un alt centru de carantină.

Doar că, și de această dată, el a reușit să evadeze sărind gardul centrului de carantină. (CITEȘTE ȘI: IMAGINI REVOLTĂTOARE! ÎN PLINĂ PANDEMIE DE CORONAVIRUS, MAI MULȚI TINERI AU ÎNCINS GRĂTARE PE ACOPERIȘUL UNUI BLOC)

”Un bărbat aflat într-un centru de carantină, a încercat să fugă, fiind prins de oamenii legii. Jandarmii l-au amendat cu suma de 10.000 de lei deoarece nu a fost găsit acasă, aflându-se pe lista persoanelor izolatate la domicilu,  el spunând ulterior că a mers să se tundă. Pentru că nu a respectat izolarea la domiciliu, bărbatul a fost dus într-un centru de carantină pentru 14 zile, având obligaţia să suporte toate cheltuielile în această perioadă. 

După câteva ore, bărbatul a fost surprins în timp ce ieşea din cameră pe acoperişul clădirii în care funcţionează centrul de carantină. Acesta a fost  transferat în alt centru de carantină, iar duminică seara un echipaj al Poliţiei Rutiere s-a prezentat pentru a însoţi echipajul ISU care urma să facă transferul persoanei respective.
În timp ce erau desfăşurate procedurile necesare pentru transfer, bărbatul a fost observat în timp ce sărea gardul centrului de carantină. Agenţii de poliţie au plecat imediat în urmărirea sa, bărbatul fiind imobilizat după aproximativ 150 de metri”, au precizat reprezentanţii IJJ Tulcea.