Bărbatul din Capitală, care și-a ucis soția, a fost săltat de polițiști după ce a sunat la 112 și a anunțat că se predă

Publicat: 03/05/2021 | 16:40

Bărbatul din Capitală, care și-a ucis soția, a fost săltat de polițiști după ce a sunat la 112 și a mărturisit că se predă. Femeia a fost găsită moartă într-un apartament din Ferentari.

Femeia de 34 de ani a fost găsită moartă într-un apartament din Ferentari. Victima fusese înjunghiată în zona gâtului, iar principalul suspect era soțul ei. Bărbatul era, însă, de negăsit. După fapta odioasă, acesta ar fi ieșit din apartament, a mărturisit crima și a fugit de la fața locului.

Ulterior, în timp ce oamenii legii îl căutau, soțul victimei a sunat la 112 și a spus că se va preda. Un echipaj de la Secția 19 a intervenit unde se afla bărbatul în vârstă de 38 de ani, pe o stradă din Sectorul 5. Polițiștii l-au încătușat și l-au condus spre audieri.

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs tragedia. Trupul neînsuflețit al victimei a fost dus la INML în vederea efectuării necropsiei.