Bărbatul de etnie romă din Țăndărei s-a vindecat de coronavirus și face haz de necaz: „O dau numai pe vin roșu”

Publicat: 30/03/2020 | 11:56

Bărbatul de etnie romă din Țăndărei care s-a infectat cu Covid-19 la o înmormântare pare că se simte mai bine și chiar este pus pe șotii. Bărbatul a făcut un live pe contul lui de Facebook și a explicat că abia așteaptă să ajungă acasă și să facă mare paranghelie. 

Bărbatul de etnie romă din Țăndărei a ajuns la spital în stare gravă din cauza infectării cu coronavirus, iar zilele trecute a făcut un live de pe patul de spital de la Matei Balș în care le spunea urmăritorilor săi că se simte extrem de rău și îi îndemna pe aceștia să se roage și să stea în case.

CORONAVIRUS. Chinezii stau chiar și șase ore la coadă pentru a ridica cenușa rudelor răpuse de Covid-19

Acum, simțindu-se mai bine, acesta a făcut din nou un live pe rețeaua de socializare și a făcut haz de necaz în fața prietenilor săi virtuali. Bărbatul speră să fie externat în 10 zile, iar când va ajunge acasă își dorește să facă mare paranghelie.

”Bună dimineața, băieți, azi mă simt chiar foarte bine, am sărit hopul, nu mai sunt bolnav. Gata, băieți, ăștia care sunteți mai bolnăviori, stați în casă, ăștia care sunteți mai tari, stați liniștiți că nu moare nimeni! Sunt bine, uite, beau și un ceai! Mi-a trecut, pregătiți țuica, vinul! ieri nu puteam să stau în fund, dar ia uite acum!

Măi, pregătiți berbecul, porcul, când vin acasă să-l tăiați. Fraților, vă spun sincer, când vin acasă facem o paranghelie d-aia, cum facem noi, țiganii! Gata, nu mă mai doare nimic, gata! A plecat diavolul de la noi, din România. A plecat Sătănelul! Mulțumesc lui Dumnezeu, m-am dat jos……) Dacă vrea Dumnezeu, în 10 zile sunt acasă. Deja am porcul pregătit, pregătesc mielul. Și fac pastramă cum face L. la Țănădărei, acolo. Și o dau numai pe vin roșu. Am un moldovean aici (în salon n.r.) are numai palincă de-aia la 70 grade, are livadă. A zis că-mi dă 20 de litri”, a spus bărbatul în live-ul făcut pe contul lui de Facebook.