Bărbatul care a omorât un câine după ce l-a spânzurat de o țeavă în Piața Universității a fost prins. Cine este individul

Publicat: 05/01/2020 | 12:47

Un bărbat în vârstă de 44 ani a fost reținut de polițiști, el fiind suspectat că a omorât un câine după ce l-a spânzurat de o țeavă de gaze. Magistrații vor stabili dacă vor emite mandat de arestare preventivă în cazul lui, au anunțat reprezentanții Poliției Capitalei.

„În urma cercetărilor efectuate în cauză, la data de 4 ianuarie 2020, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție au depistat un bărbat, în vârstă de 44 de ani, bănuit de săvârșirea faptei. Persoana în cauză a fost reținută pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentată magistraților cu propunere legală”, conform sursei citate. Conform primelor informații, bărbatul este cunscut ca fiind un om al străzii. Gestul său a revoltat, pe bună dreptate, opinia publică și rămâne de văzut ce măsuri legale se vor lua împotriva sa.

Ancheta este în desfășurare. Bărbatul de 44 de ani este suspectat de săvârșirea infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept. Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție s-au sesizat din oficiu în acest caz, după ce un câine a fost găsit spânzurat de țeava de gaze a unui bloc din zona centrală a Capitalei.

„Trupul animalului a fost predat Institutului de Diagnostic și Sănătate pentru Animală”, anunța, sâmbătă, Poliția București.