Bărbat imobilizat la o terasă din București, mort câteva minute mai târziu

Publicat: 29/06/2020 | 08:48

Un bărbat a fost imobilizat la o terasă din București de către agenți, i s-a făcut rău, iar câteva minute mai târziu a murit. S-a întâmplat aseară, în Capitală.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE PE LITORAL! TÂNĂRUL DISPĂRUT ÎN MARE LA COSTINEȘTI A MURIT

Bărbatul a făcut scandal la acea terasă, apoi a spus că se aruncă în fața mașinilor care treceau pe acolo. La scurt timp, oamenii legii au apărut la locul incidentului, ffiind anunțați de un martor prin apel la 112. ”În jurul orei 21:00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că un  bărbat se aruncă în fața masinilor. La fața locului polițiști din cadrul Secției 10 au depistat un bărbat de 30 de ani, care manifesta un comportament agresiv și producea distrugeri la o terasă”, este comunicatul Poliției.

Bărbat imobilizat la o terasă din București, mort câteva minute mai târziu

Bărbatul, care se manifesta în continuare violent, a fost imobilizat. A acuzat imediat stări de rău, astfel că a fost solicitat un echipaj de prim ajutor. Ambulanța a ajuns în scurt timp, iar medicii i-au aplicat măsuri specific. În ciuda eforturilor, în jurul orei 22.30 aceștia au declarat decesul persoanei.

NU RATA: CAZURILE DE INFECTĂRI CU NOUL CORONAVIRUS CREȘTE, DE LA 1 IULIE AR PUTEA FI IMPUSE NOI MĂSURI. SE MAI DESCHID RESTAURANTELE?

Cercetările sunt preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.