Bărbat gol pușcă, împușcat mortal de un polițist! S-a întâmplat într-un bloc din București VIDEO

Publicat: 22/04/2020 | 09:02

Incidentul a avut loc miercuri dimineața, la ora 4, într-un bloc din București. Un bărbat dezbrăcat, se afla doar în chiloți, a fost împușcat de un polițist și a murit, câteva ore mai târziu, la spital. (CITEȘTE ȘI: SCANDAL URIAȘ ÎNTR-UN CENTRU DE CARANTINĂ DIN HÂRȘOVA! S-AU LUAT LA BĂTAIE CU POLIȚIȘTII ȘI…)

Un apel la 112 a anunțat că un bărbat dezbrăcat se plimbă prin fața unui bloc. Imediat, acolo a sosit o patrulă de Poliție. Bărbatul s-a refugiat în scara blocului, iar oamenii legii l-au somat și au intrat după el în bloc.

NU RATA: DECIZIA LUATĂ DE POLIȚIȘTI ÎN CAZUL SCANDALULUI VIOLENT DIN CODLEA! 3 DINTRE COLEGII LOR ȘI UN JANDARM AU FOST RĂNIȚI ÎN URMA INCIDENTULUI

Bărbatul a urcat câteva etaje, cu polițiștii după el. Avea în mână un obiect contondent, cu care i-a atacat pe urmăritori. S-au tras mai multe forcuri de armă, iar unul dintre ele l-a lovit pe cetățeanul recalcitrant. A ajuns la spital, dar după câteva ore a murit.

A încercat să-i lovească pe polițiști

Din primele date a rezultat ca la vederea polițiștilor, bărbatul a devenit violent și a reușit să îi lovească, ulterior fugind. A fost localizat la un nivel superior, unde a încercat din nou să lovească și i-a amenințat, motiv pentru care, după somație, unul din polițiști a executat foc cu armamentul din dotare, rănindu-l.

AFLĂ ȘI: SCANDAL URIAȘ ÎN SĂCELE! BĂRBAT STRIVIT CU MAȘINA, BĂTAIE CU BÂTE ȘI LOPEȚI… VIDEO

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.