Bărbat găsit fără suflare cu capul în lacul Tașaul din Constanța

Publicat: 11/12/2020 | 10:53

Un bărbat a fost găsit fără suflare, căzut cu capul în lacul Tașaul, din județul Constanța. Colegii săi de muncă au dat peste trupul neînsuflețit al acestuia. Degeaba a fost dus de urgență la spital.

Decesul bărbatului a fost consemnat pe 8 decembrie, la SC Comprest Util SRL, în jurul orei 14:00. Victima, Rafael M., de meserie mecanic auto, a fost gasită de către colegii săi pe malul lacului Taşaul, cu capul în jos, în apă. Ca urmare a evenimentului, acesta a fost transportat şi internat la Spitalul Judeţean Constanţa pentru acordarea îngrijirilor medicale, unde a decedat în decursul aceleiaşi zile, scrie replicaonline.ro. (CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE PE LITORAL! A FOST GĂSIT ÎNECAT CHIAR ÎN SPATELE MALL-ULUI DIN CONSTANȚA)

Bărbat găsit fără suflare cu capul în lacul Tașaul din Constanța

Un inspector de la ITM Constanţa a început cercetările. În baza constatărilor efectuate de acesta, declaraţiilor martorilor şi a documentelor preluate de la societate, vor fi stabilite împrejurările şi cauzele care au condus la producerea evenimentului, precum şi reglementările legale încălcate si pe cale de consecinţă, răspunderile şi măsurile ce se impun a fi luate pentru prevenirea altor cazuri similare. (NU RATA: FOSTA IUBITĂ A LUI COSTI IONIȚĂ, VIOLATĂ ȘI APROAPE ÎNECATĂ ÎN JACUZZI DE ACTUALUL SOȚ MULTIMILIONAR)

Patronul grupului de firme Comprest Util SRL este Grigore Comănescu. Societatea a fost înfiinţată în anul 1994, având sediul pe strada Interioară 4. Codul CAEN prevede fabricarea altor produse din minerale metalice. În anul 2019, firma a avut un număr mediu de 165 de angajaţi, o cifră de afaceri de 57.450.932 de lei şi un profit net de 3.732.608 de lei.