Bărbat dispărut! Poliţia este în alertă. A plecat la muncă în Germania şi familia nu mai ştie nimic de el

Publicat: 03/06/2020 | 17:08

Autoritățile au fost semnalate în cazul dispariției unui cetățean român. Bărbatul a plecat la muncă în Germania, iar din acel moment familia nu mai știe nimic despre el.

În acest caz, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Băilești au fost sesizați că un bărbat în vârstă de 34 de ani, Măcărău Vasile, din localitate Băilești, a plecat în data de 19 mai a.c. de la domiciliul său din Băilești, la muncă în Germania, iar de atunci familia nu a mai putut lua legătura cu acesta. (CITEȘTE ȘI: POLIȚIA DIN OLT, ÎN ALERTĂ! O MINORĂ DE 16 ANI DIN DESEVELU A FOST DATĂ DISPĂRUTĂ DE TATĂL EI DUPĂ APROAPE 5 LUNI)

Semnalmentele bărbatului sunt: înălțime 1, 70 m, aproximativ 70 kg, par șaten și ochi căprui. La momentul în care a plecat, acesta purta o bluză de trening de culoare roşu închis, tricou albastru, blugi de culoare albastru deschis, în picioare purta pantofi sport și avea asupra sa un geamantan cu haine, actele de identitate și un telefon mobil. (VEZI ȘI: ROMÂNI DISPERAȚI! ÎȘI CAUTĂ FATA DISPĂRUTĂ ÎN FRANŢA, UNDE PLECASE LA MUNCĂ)

În acest caz, polițiștii au demarat cercetările și fac apel la toate persoanele care dețin informații utile cu privire la persoana dispărută să apeleze numărul unic de urgență 112, sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

O româncă a fost găsită moartă în Germania

Georgeta Țapu, o brăileancă de 45 de ani, care se afla la muncă în Germania a fost dată dispărută de soțul său în urmă cu un an, iar acum, trupul femeii a fost găsit fără viață pe malurile Isarului, în 27 martie, lângă Landshut, însă poliția a făcut de-abia acum anunțul. În urmă cu un an, femeia a ieșit să fumeze și nu s-a mai întors. La momentul respectiv, soțul ei a postat disperat în toate grupurile de persoane dispărut, în speranța că o va găsi pe soția lui.

Cu toate acestea, pe 17 aprilie, bărbatul a făcut anunțul trist și a mărturisit că Georgeta a fost găsită înecată în lac și că a fost identificată după radiografiile dentare și ADN. Poliția exclude varianta unei crime și susține că femeia a murit din cauze naturale.