Bărbat din Timșoara, infectat cu noul coronavirus, luat cu forța din casă de polițiști. Individul fugise din spitale

Publicat: 05/04/2020 | 19:26

Un bărbat, în vârstă de 70, din Timișoara, confirmat cu noul coronavirus, a fost luat cu forța din casă de pompieri și polițiști, după ce a fugit de la Spitalul Municipal.

Individul fost dus la spital și s-a ales și cu dosar penal. Acesta a mers la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal din Timișoara pentru că se simțea rău, iar medicii i-au recoltat probe pentru testul de coronavirus.

Ce se va întâmpla în continuare

Până la sosirea analizelor, bărbatul a fost dus într-o încăpere izolată, însă bărbatul a profitat de neatenția cadrelor medicale și a fugit. Medicii au primit confirmarea că omul este bolnav de coronavirus, iar când au văzut că a dispărut au anunțat autoritățile, scrie Mediafax.

Bărbatul a fost găsit în apartamentul său și a fost scos cu forța din casă de polițiști și pompieri. El a fost dus de urgență la Spitalul Victor Babeș, unde va primi tratament.

De asemenea, pentru gestul său, polișiștii au deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Imaginile cu intervenția autoritățile au fost filmate de cei de la renasterea banateana și pot fi urmărite mai jos.