Bănel Nicoliță, vânat de recuperatori pentru o datorie de 7.000 de euro

Publicat: 23/12/2019 | 10:12

Bănel Nicoliță a intrat în atenția unei firme care se ocupă cu recuperarea datoriilor după ce a ”reușit” performanța de a nu plăti… 7.000 de euro unei companii de telefonie mobilă. 

Totul ar fi început în anul 2018, atunci când Bănel a încheiat un contract cu respectiva companie – pe firma sa -, fiind vorba despre 17 numere de telefon pentru care urma să achite aproximativ 300 de euro lunar. Conform contractului, Bănel Nicoliță a obținut, astfel, 17 telefoane mobile, valoarea acestora ridicându-se la 7.000 de euro. Totuși, Bănel nu a plătit niciun ban în primele trei luni ale contractului, iar ulterior, din cauza faptului că facturile nu au fost plătite, cele 17 numere au fost închise.

Născut în Făurei, într-o familie modestă

Bănel Nicoliță, poreclit Jardel după faimosul fotbalist Mário Jardel din Brazilia, este cu trei ani mai mare decât este trecut în cartea de identitate. Jurnaliștii de la revista Star au descoperit că tatăl îndrăgitului fotbalist l-a declarat, oficial, abia la doi ani și zece luni. Bărbatul a luat decizia aceasta doar după ce a aflat că poate sta mulți ani după gratii pentru că nu a înregistrat oficial copilul. Sportivul nu este singurul în această situație. Numeroși jucători africani sunt bănuiți că au mințit în legătură cu adevărata lor vârstă, iar cel mai cunoscut exemplu este cel al brazilianului Luciano, care a fost suspendat pentru că și-a ascuns atât vârsta cât și numele adevărat.

Bănel Nicoliță s-a născut pe 7 ianuarie 1985 într-o familie modestă din Făurei, județul Brăila. Pasiunea lui pentru fotbal l-a făcut să devină unul dintre cei mai buni fotbaliști pe care i-a avut clubul FCSB și echipa națională a României.