Bancul zilei | Zi-mi ceva dulce

Publicat: 21/04/2021 | 10:52

De multe ori, conversațiile se pot transforma în adevărate situații amuzante, mai ales tunci când iubiții nu prea înțeleg despre ce este vorba și nici nu se prind de aluziile iubitelor lor.

Un banc bun este mereu un prilej de a ne amuza, așa că noi v-am pregătit astăzi unul extrem de haios, pentru a vă face să vă relaxați. Ce se întâmplă atunci când iubitul nu înțelege despre ce este vorba în mesajele de la iubita sa? Haideți să aflăm! Bancul zilei:

„Zi-mi ceva dulce…

Savarină.

Nu dulciuri, zi-mi ceva frumos.

BMW.

Nu băăă, zi-mi ceva sexy. 

Sânii lu Andreea. 

Ceva ce îmi place mie, idiotule.

Să mă enervezi”.

Sursă foto: Facebook

1. Un şnur se uită în oglindă şi zâmbea pe sub mustăţi:

– Mamăăă, ce şiret sunt!!! 2.

Trei lilieci pe o creangă, doi cu capul în jos, unul cu capul în sus. Unul dintre cei cu capul în jos zice: „Uite, mă, ăsta iar a leşinat!”.

3. De ce are rinocerul corn? Pentru că nu a găsit chiflă.

4. ANUNŢ: Tânăr frumos, student, nu beau, nu fumez, am o maşină beton, casă cu 12 camere, părinţi bogaţi, nu vreau nimic, doar mă laud.

5. Ce zice Tarzan când vede o mie de elefanţi venind spre el?

– Ia uite, o mie de elefanţi vin spre mine!!

6. Cum se uită o raţă în beci?

– Iei raţa, o duci în beci şi o uiţi acolo…

7. Un om mergea liniştit prin deşert când deodată ia o palmă. Se uită în dreapta, în stânga, în spate, nimeni. Se uită în sus: senin. Mai merge şi iarăşi ia o palmă. Se uită în dreapta, în stânga, în spate, nimeni. Se uită în sus: senin. Merge mai departe: la fel, iarăşi ia o palmă. Se uită în dreapta, în stânga, în spate, nimeni. Se uită în sus: senin. Şi aşa a luat trei palme din senin.

Sursă foto reprezentativă: Pixabay