Bancul zilei. Un șofer îi dă mesaj celui care i-a vândut o mașină cu probleme…

Publicat: 27/12/2020 | 09:56

Bancul zilei: un șofer îi dă mesaj celui care i-a vândut o mașină cu probleme…

Alte bancuri cu mașini și șoferi

Un specialist în calculatoare şi un specialist în maşini se contraziceau:  – Dacă făceam eu maşini, erau de două ori mai rapide şi consumau mai puţină benzină.  – Dacă făceai tu maşini, când apăsai pedala de frână apărea pe un ecran: Doriţi să frânaţi chiar acum??? (sursa: www.haisaradem.ro)

Examenul pentru obţinerea permisului de conducere. Blonda urcă în maşină.  – Multumesc, aţi picat! – spune examinatorul.  – Cum să pic când nici nu am pornit?  – Te-ai aşezat pe bancheta din spate! (sursa: www.haisaradem.ro) EA: Voi, bărbaţii, n-aţi opri nici în ruptul capului să întrebaţi care e drumul. Mai bine pierdeţi 2 ore pe drum în plus! EL: Pierdem noi două ore, dar recuperăm la parcarea cu spatele… (sursa: www.turatii.ro)

Agentul de circulaţie opreşte o maşină condusă de o doamnă în vârstă: – Doamnă! Nu e bine să conduceţi cu 20 km/h, fiindcă stânjeniţi circulaţia! – Dar eu numai am respectat limitarea de viteză de 21 km/h. – Doamnă! Acel indicator nu arată limitarea de viteză, ci faptul că rulaţi pe Drumul Naţional nr. 21. – Zău? Multumesc mult… Agentul observă că pasagerii stau într-o linişte mormântală în maşină. – Doamnă! De ce stau aşa încremeniţi pasagerii dvs? – Oh, nu au nimic… Încă nu şi-au revenit de când am virat de pe Drumul Naţional nr. 195. (sursa: www.turatii.ro)

Un şofer rămâne în pană şi nu ştia de ce s-a oprit motorul. Un cal din preajmă îi spune: – Umblă la carburator! Şoferul uluit aleargă până la prima cârciumă unde le povesteşte oamenilor ce i s-a întâmplat. – Stai liniştit, îi zice cineva, ştie el câteva chestii, dar la carburatoare nu se pricepe.  (sursa: www.bancuri-glume.org)

– Ştii când se ciocnesc două maşini? – Nu – Când cei doi şoferi urmăresc acelaşi pieton.