Bancul zilei | Soția îi spune soțului: Mai bine mă căsătoream cu dracul!

Publicat: 27/02/2021 | 17:19

Este o nouă zi, este weekend, așa că haideți să ne distrăm împreună! V-am pregătit și astăzi un banc extrem de amuzant, despre căsnicie.

Cele mai amuzante bancuri sunt, de departe, cele legate de căsnicii. Cu bune și cu rele, fiecare om are parte de o experiență inedită și unică, atunci când vine vorba de alegerea partenerului de viață. Cu toate acestea, la un moment dat mai apar și reproșurile. Iată bancul zilei:

„Soţia îi spune soţului: – Mai bine mă căsătoream cu dracul! – Aiurea, iubito! Căsătoria între rudele de sânge e interzisă!”

Alte bancuri haioase cu și despre căsnicie

Soţia: Iubitule… Ce faci? Soţul: Nimic. Soţia: Cum nimic?.. Păi de-o oră tot studiezi certificatul nostru de căsătorie. Soţul: Cautăm data expirării!

***

Un bărbat se uită la TV şi se trezeşte cu o tigaie în cap de la nevastă: – Asta pentru ce este, dragă? – Ce e cu numele Laura, scris pe biletu ăla? – A, e numele unui cal pe care am pariat la cursele de cai! Soţia pleacă liniştită… A doua zi, bărbatu se trezeşte cu o tigaie şi mai zdravană în cap. – Asta pentru ce mai e, dragă? – Te-a sunat calul!

***

O tipă cu o maşină trăznet într-un service auto. Mecanicul întreabă: – Ce s-a întâmplat? – Merge aiurea şi se opreşte motorul. Mecanicul deschide capota şi găseşte un bileţel: „Este o proastă, nu ştie să conducă, iar eu n-am de gând să plătesc. Soţul”. Mecanicul închide capota: –Ne pare rău, nu vă putem ajuta, mergeţi la un alt service. Tipa, furioasă: La dracu, sunteţi al şaptelea service care mă refuză.

***

Marcela se plânge într-o zi colegelor: – Fetelor, de câte ori mănânc îngheţata, fac roşu în gât, fac febră şi răguşesc. Ce îmi recomandaţi? O colegă: – Eu de câte ori mănânc îngheţată, îi fac sex oral soţului meu, şi nu am nimic! A doua zi, Marcela, radioasă: – Excelentă reţeta mi-ai dat! Uite, n-am nimic la gât, doar că nu i-a venit să creadă soţului tău că a fost ideea ta!