Bancul zilei | Hei, nu uita să uzi legumele

Publicat: 23/02/2021 | 19:50

Este bine să avem zilnic o sursă de amuzament, așa că pentru această seară v-am pregătit un super banc, menit să stârnească hohote de râs.

Atunci când îmbinăm agricultura cu amuzamentul, iese un banc de toată frumusețea. Ei bine, dar ce se întâmplă atunci când soția îți spune să uzi legumele, dar afara plouă cu găleata? Iată bancul zilei:

„Hei, nu uita să uzi legumele.

Păi plouă cu găleata!

Vezi că ai umbrela în cuier”.

Alte bancuri amuzante cu țărani și agricultură:

Ţăranul şi agronomul – Inginerul agronom către badea Ion: – Bade, cu metoda asta învechită nu o să obţii nici cinci kile de pere din pomul ăsta… – Ai dreptate, e piersic…

***

Înţelegere între ţărani – Vasile îl vede pe Ion că trecea cu căruţa şi observă că îi atârnă lanţul şi strigă la el: – Ioane, vezi mă că-ţi atârnă lanţul de la căruţă! – Ce, mă?! – Vezi mă, ţărane, că-ţi atârnă lanţul de la căruţă! – Ce mă?! – Vezi mă, prostule, că-ţi atârnă lanţul de la căruţă! – Apoi no măi că nu te aud, că-mi atârnă lanţul de la căruţă şi face mult zgomot…

***

Minuni agricole –  Un orăşean, în vizită la ţară, întreabă un ţăran care lucrează grădina din faţa casei: – Cum reuşeşti să obţii aşa ridichii mari? – Destul de simplu, domnule, semăn seminţe de sfeclă roşie!

***

Veşti la câmp – Un ţăran era la munca câmpului, dădea cu coasa. Un vecin vine în fugă la el şi îi spune: – Hai repede acasă că o murit soacră-ta! La care ţăranul răspunde calm: – Mai întâi lucrul şi după aceea distracţia.

***

Căruţaşul şi nevasta – Pe un drum de ţară un poliţist pe motoretă urmăreşte o căruţă şi întreabă ţăranul care stătea pe capră: – Domnule, nu ţi-ai dat seama că nevastă-ta a căzut din căruţă la câţiva kilometri de aici?! – Doamne ajută şi fereşte! răspunde şăranul. Am crezut că am depăşit viteza legală!