Bancul zilei | Hei, m-am simțit foarte bine ieri, mulțumesc!

Publicat: 29/04/2021 | 11:08

O nouă zi, un nou banc și un nou motiv de amuzament. V-am pregătit ceva pe cinste și vă spunem doar atât: o conversație poate fi, de multe ori, extrem de dezamăgitoare.

Ceea ce uneori poate părea începutul unei relații se poate solda cu un adevărat eșec. Un tânăr s-a confruntat cu o mare dezamăgire atunci când spera cel mai mult că va avea parte de o legătură cu femeia pe care o plăcea. Iată bancul zilei, căci conversația lor a devenit virală!

Hei!

Hei.

M-am simțit foarte bine ieri, mulțumesc. 

Ieri? Dar ieri nu ne-am văzut. 

Exact.

Alte bancuri haioase

O văduvă completează fomulare. La rubrica: când a murit soţul, femeia scrie: de opt ani. La rubrica: naşterea copiilor, femeia scrie: unul de doi ani. Funcţionarul: păi dacă a murit de opt ani, cum aveţi copilul de doi? Văduvă: el a murit, eu nu!

***

Reporterul intervievează un poliţist: – Bine, bine, dar cum v-aţi dat seama că el este individul căutat când era îmbrăcat în femeie? – Pentru că nu s-a oprit în faţa niciunei vitrine!

***

Un bărbat a salvat fiecare bănuţ câştigat în timpul vieţii.  Era un adevărat zgârcit când venea vorba de a cheltui ceva. Iubea banii mai mult decât orice.  Înainte să moară i-a spus nevestei sale: „Ascultă, când mor vreau să iei toţi banii şi să-i pui în coşciug cu mine. Vreau să-mi iau banii în viaţa de dincolo”. După care a pus-o să jure cu mâna pe inimă că se va ţine de cuvânt. Într-o zi omul a murit. A fost pus în coşciug, soţia lui stătea lângă el îmbrăcată doar în negru, alături de prietena ei cea mai bună.  Când s-a terminat ceremonia, chiar înainte să închidă coşciugul, femeia ţipă: „Staţi puţin!” S-a apropiat de coşciug şi a pus în el o cutie de pantofi. Cioclu a închis sicriul şi a început să-l coboare în groapă. „Sper că nu eşti atât de nebună încât să-i fi pus banii în coşciug”, spuse prietena ei. „Ba da”, răspunse nevasta, i-am promis. Sunt un om credincios şi nu pot să mint. I-am promis că îi voi pune banii în coşciug alături de el. „Vrei să spui că ai pus fiecare banuţ din banii lui în coşciug?” „Evident. I-am strâns pe toţi, mutat în contul meu, şi i-am scris un cec”.

Sursă foto: Pixabay