Bancul zilei | Hai acasă că ți-am luat PS5

Publicat: 17/12/2020 | 15:38

Din cele mai vechi timpuri, adolescenții care au făcut boacăne erau aspru criticați și chiar pedepsiți de părinții lor. Cu toate acestea, știm cu toții că atunci când greșești în fața părinților, nu prea îți mai vine să le răspunzi la telefon. Așa a pățit un adolescent și așa a luat naștere și bancul nostru de azi.

Un adolecent fumător ai cărui părinți au aflat despre acest viciu a avut parte de surpriza vieții lui. Pentru că nu răspundea la telefon, mama și tatăl său s-au gândit la o metodă inedită de a-l chema acasă, pentru a fi tras la răspundere.

Mai exact, mama acestuia i-a spus că i-a cumpărat un Samsung S10, iar tatăl său i-a trimis mesaj și i-a spus că i-a cumpărat un PS5. Cu toate acestea, mesajul surorii sale l-a trezit la realitate! Iată bancul nostru de azi:

Tata: „Hai acasă că ți-am luat PS5”

Mama: „Hai că ți-am luat S10”

Soră-mea: „Nu veni că a aflat că fumezi”

Alte bancuri haioase cu adolescenți

„O doamnă vine la medicul psiholog:
-Domn doctor, ieri când m-am întors acasă de la piaţă l-am găsit pe băiatul meu, împreună cu o fată din vecini, amândoi stăteau în faţa oglinzii cu pantalonii în vine.
-Doamnă, trebuie să-i întelegeţi, copiii sunt mai curioşi din fire.
-Eu îi înteleg, dar nu stiu cum s-o fac pe soţia lui să-l înteleagă”

„Bulisor a avut niste vise urate in ultimele zile si părinţii l-au luat să doarmă în patul lor. În timpul nopţii, pe ta-su il “manca” instalatia si o tot pipaia pe maica-sa.
“Nu acum”, spune ea “Bulisor e inca treaz. Du-te jos şi bea o bere.”
Merge la bucătărie, bea o bere şi îi vine înapoi sa “rezolve cazul”
“Nuu..” spune sotia “Bulisor este inca treaz Du-te si mai bea o bere.”.
Merge iar la bucătărie, bea o bere şi se întoarce, acum disperat cu adevărat….dar reacţia este aceeaşi, il trimite iar la bere.
“Dar nu mai e bere!!!” zice asta nervos
“Uite ce.. “ zice nevasta-sa “ aproape a adormit E o sticlă de şampanie în frigider.. .deschide-o că o sa beau si eu un pahar”
Merge din nou la bucatarie, deschide sticla de şampanie, si dopul de plută produce un zgomot puternic.
Atunci Bulisor se ridica din pat si spune “Vezi mama daca nu l-ai lasat sa te f*ta, acum s-a împuşcat.”