Bancul zilei / Doi patroni stau la o bere: Ție cum îți merge?

Publicat: 15/06/2021 | 09:50

Ne aflăm în a doua zi a săptămânii și se spune că marțea aduce 3 ceasuri rele, dar noi vrem să vă aducem 3 ceasuri bune! V-am pregătit un banc pe cinste și vă garantăm o porție de râs copioasă!

Unele dintre cele mai amuzante bancuri sunt cele despre patroni și angajați, mai ales când intervine și ideea de haz de necaz. Noi v-am pregătit astăzi cel mai haios banc și vă garantăm o porție de râs de toată frumusețea. Iată bancul zilei:

Doi patroni stau la o bere şi vorbesc d-ale lor.

– Măi, zice unul, ţie cum îţi merge?

– Prost tare, zice-al doilea, da’ ţie?

– Prost, prost, e criminală situaţia!

– Frate, dar tu mai dai salarii la angajaţi?

– Nuuu! de vreo cinci luni. Dar tu le mai dai?

– Nici vorbă, de prin octombrie – anul trecut ; dar ai tăi mai vin la muncă?

– M-am mirat şi eu dar vin în fiecare dimineaţă, semnează condica, muncesc. Dar ai tăi?

– Şi-ai mei vin! Stau ei şi se gândesc şi după câteva minute, unul dintre ei zice:

– Măi, ce-ar fi sa le punem o taxă la intrare?

Alte bancuri haioase despre patroni

Un patron către altul:  – Cum de angajaţii tăi sunt mereu aşa punctuali?  – Simplu: 30 de angajaţi şi 20 de locuri de parcare.

***

Angajatul catre şef:  – Mi-aţi promis că îmi măriţi salariul, dacă sunteţi mulţumit de mine… – Cum pot fi mulţumit cu cineva care cere mărire de salariu?

***

Directorul îşi cheamă subalternii în curte şi începe: – Din Oceanul Pacific a ieşit un peşte mic … – Ce-i şefu’, jucăm ascunsa?! – Nu. Facem lista pentru disponibilizări.

***

Patronul unei companii discută cu un tânăr care caută de lucru: – În primul rand, firma noastra este obsedată de curăţenie, zice patronul. V-aţi sters picioarele pe covoraş înainte de a intra aici? – O, da! Bineînţeles… – În al doilea rând, continuă patronul, cerem colaboratorilor noştri sinceritate. Nu există niciun covoraş la intrare…