Bancul zilei / Cu cine mă înșeli iar, animalule? Am găsit o pereche de chiloți roșii sub pat

Publicat: 18/06/2021 | 07:44

Este ultima zi lucrătoare din săptămână, iar noi vrem să vă aducem zâmbetul pe buze ca să vă încărcați cu energie pozitivă pentru tot weekendul! Și, pentru că știm că bancurile despre infidelitate sunt preferatele voastre, v-am pregătit azi unul pe cinste.

Bancurile cu și despre infidelitate au fost, mai mereu, centrul amuzamentului pentru cei care au știut cum să le „guste”. Pentru astăzi, noi v-am pregătit unul extrem de haios, care vă garantează o porție de râs copioasă. Și, știți cum se zice…ziua bună se vede de dimineață! Iată bancul zilei:

„Când ajung acasă trebuie să îmi dai câteva explicații.

Ce s-a întâmplat, iarăși, fă?

Cu cine mă înșeli iar, animalule? Am găsit o pereche de chiloți roșii sub pat.

Fă, viață…nu pot să mai ascund lucrul ăsta. Eu sunt Superman!”

Alte bancuri haioase despre infidelitate

Seara târziu se aud bătăi în uşa: – Îmi pare rău, vecine, ştiu că e târziu şi abia te-ai intors de la serviciu, însa tare am nevoie de ajutorul tău. Nu pot intra în casă. Am plecat în grabă şi mi-am uitat cheia de la intrare în pantaloni, care au rămas aruncaţi după pat … – Asa, şi? … Eu ce-aş putea să fac!? – Urcă un pic sus în dormitor la tine şi adu-mi-i, te rog!

***

Un bărbat merge la vânătoare cu prietenul lui cel mai bun. Unul dintre ei ia puşca, fixează luneta şi se uită în jur după animale. După câteva momente, exclamă mirat: – Bă, îţi văd casa de aici… şi nevastă-ta te înşală cu unu’. Celălălt, nervos: – M-am săturat de ea şi aventurile ei! Împuşc-o pe ea în cap şi pe el în ouă. – Nicio problemă, pot s-o fac dintr-un singur foc …

***

Pe patul de moarte un bărbat îşi chema soţia şi cu voce slăbită îi spuse: – Aş vrea să-ţi fac o mărturisire, ca să pot muri în pace. – Lasă, spuse ea, stai liniştit, nu e bine să faci niciun efort. – Nu, nu, spuse el, vreau să-ţi spun că m-am culcat cu sora ta, cu mama ta şi cu cea mai bună prietenă a ta. – Ştiu asta, nenorocitule, de asta te-am otrăvit!