Bancul zilei | Ce îți dorești de Paște, iubito?

Publicat: 03/05/2021 | 09:05

Dacă tot a trecut Paștele, v-am pregătit un super-banc în ton cu sărbătoarea! Știm cu toții că de Paște se fac și cadouri, dar ce se fac bărbații atunci când cerințele iubitelor sau ale soțiilor nu prea se pliază pe bugetul bărbatului de lângă ele?

Începem săptămâna în forță cu un banc super amuzant și vă spunem doar atât: v-am pregătit o porție de râs copioasă, care cu siguranță vă va da pe spate! Iată bancul zilei:

„Ce îți dorești de Paște, iubito?

Vreau să mergem în Dubai, să stăm la hitel de 7 stele, la cină vreau să mă ceri de soție în timp ce Dan Bittman ne cântă: ți-am dat un inel. Inelul să fie unul mare cu diamant și vreau să mâncăm mămăligă cu brânză de oaie.

Puiuț, dar este imposibil…

Ok, atunci mămăligă cu brânză de vaci”.

Alte bancuri haioase cu și despre Paște

Se face în pădure consiliu. Leul voia o friptură şi face un concurs de bancuri. -Ăla care zice un banc şi cel care nu râde o să fie friptură. Vine iepuraşul, zice un banc şi toată pădurea era pe jos de râs, numai girafa stătea serioasă. Îl mănâncă leul pe iepuraş. Vine şi vulpea, zice un banc, nimeni nu râde în afară de girafă care era pe jos de râs. -De ce râzi? o întreabă leul.

***

Iepuraşul intra într-un supermarket şi după ce a cerut un cui întreabă: -Cât mă costă un cui? Vânzătorul răspunde: -Ei, domnule, mai nimic, un cui se poate pierde la transport. Timp de o săptămână, seară de seară, iepuraşul nostru cumpără de la acelaşi magazin un cui. Iritat, vânzătorul se hotărâşte să-i dea din partea firmei, drept cadou, un kilogram de cuie. La această ofertă, iepuraşul răspunde: -A, nu, n-am nevoie de un kilogram de cuie. Ştiţi, eu, ies seara la plimbare şi n-am cui să dau un telefon.

***

O fetiţă se duce la un magazin de animale şi întreabă: – Vă log, aveţi iepulaşi dlăgălaşi? Inima vânzătorului se topeşte brusc. Coboară lângă fetiţă şi o întreabă: – Vlei un iepulaş dlăgălaş alb sau unul dlăgălaş moale şi neglu şi pufos? Sau poate pe cel dlăgălaş şi maloniu de acolo? Fetiţa se înroşelte, se leagănă puţin pe călcâie, îşi pune mânuţele pe genunchi, se apleacă în faţă şi răspunde în şoaptă: – Cled că pe pitonul meu îl doale în cot de culoale!

Sursă foto: Pixabay