Bancul zilei | Ce i-a răspuns un bărbat soției sale, după ce a fost prins că o înșela

Publicat: 10/12/2020 | 08:24

Atenție, dragi cititori! Bancul zilei va stârni hohote de râs. Ce i-a răspuns un bărbat soției sale, după ce a fost prins că o înșela? Ei bine, noi avem răspunsul.

Protagonistul zilei de astăzi este un bărbat care a fost prins pe picior greșit. Individul flirta de ceva vreme cu o altă femeie pe Facebook. Într-o zi, însă, și-a uitat calculatorul deschis, iar soția… curioasă din fire, a tras cu ochiul!

După ce a citit întreaga conversație, femeia s-a dus val-vârtej în cameră să-l tragă la răspundere pe bărbat. Iată cum a încercat soțul să scape din situația în care se afla.

”– Nesimțitule, cine naiba e pițipoanca aia cu care flirtai pe Facebook mai adineaori?… Am uitat să-ți spun, ți-ai uitat computerul deschis!

– Care pițipoancă, iubito? Ți s-a părut tie…

– Cum mi s-a părut, mă crezi idioată? Ia vino repede încoace, să-ți demonstrez! continuă soția clocotind. Ia uite ultimele mesaje: “Iubițel, abia aștept să ne întâlnim din nou și să ne ardem ca doi nebuni!”…”Și eu, dragostea mea, te sun mâine, după ce pleaca scorpia de-acasă. Te sărut dulce, al tau Costel.” Ia sa văd, ce mai ai de zis acum!

– Draga mea, calmează-te, e o farsă, oricum ăla nu e scrisul meu.

– Cum nu e scrisul tău, nenorocitule?

– Pai ce, unde m-ai văzut tu pe mine că scriu cu litere de tipar?!”, e bancul zilei.