Bancul zilei | Ai băut cam mult de Revelion, ai vrut să-mi vinzi ceasul de la Universitate

Publicat: 28/12/2020 | 10:39

Crăciunul a trecut, așa că nu ne mai rămâne decât să așteptăm Revelionul! Și pentru că anul 2020 a fost unul extrem de greu pentru toată lumea, v-am pregătit un banc pe cinste, menit să vă mai destreseze puțin. 

Bancul nostru de astăzi este chiar despre noaptea de Revelion. Vă avertizăm, urmează informații extrem de amuzante, deci este cazul să vă pregătiți pentru o porție copioasă de râs. Unde se îmbină petrecerile cu alcoolul iese o nebunie totală, așa că iată bancul zilei!

„Îmi amintesc ca anul trecut, ai baut cam mult de Revelion. Tin minte, că la ora 5 dimineaţa, ai vrut să-mi vinzi ceasul de la Universitate. – Şi nu l-ai cumparat? – Nu, că mi-ai cerut cam mult”.

Alte bancuri amuzante cu și despre Anul Nou

Revelionul mi lasă amintiri de neşters, spuse el visator, tolanit pe canapea. – Si mie de şters, spuse ea ştergand de zor la o farfurie.

****

Un cuplu, pe canapea, baiatul cu laptopul în braţe caută loc unde să faca Revelionul. El: Uite draga mea, Revelion in Tunisia, 180 eur Ea: Da…. mmm El: Uite, Revelion in Grecia, 120 euro, cazare la hotel de trei stele Ea: Da… ar merge… mmm El: Vai, mai bine uite Revelion la Poiana Brasov, 80 eur, super tare! Ea: Mda…. … dupa o pauza de 10 secunde… Ea: Eu… eu vreau la mama … Dupa o alta pauza de 10 secunde El: Du-te !

***

Garderoba de Revelion Deşi a avut tot timpul din lume să se pregătească şi eram în întârziere la petrecerea de Revelion, nevastă-mea totuşi mă întreabă: – Iubitule, în ce-ai vrea să mă vezi în seara asta? – În Dâmboviţa, iubito, în Dâmboviţa…