Banca Rămânească a făcut anunțul! Ce se va întâmpla cu plata ratelor

Publicat: 17/03/2020 | 13:23

Clienții persoane fizice de la Banca Românească pot beneficia de suspendarea temporară, de până la 2 luni, a plății ratelor datorate, a anunțat luni banca.

Clienții care doresc să suspende plata ratelor trebuie să solicite acest lucru prin call center la numărul de telefon 021 304 81 00, sau pe site-ul bancii, www.banca-romaneasca.ro în secțiunea Asistență Clienți/Solicitări (https://www.banca-romaneasca.ro/despre-noi/contact/solicitari/reclamatia-ta.html), plata ratelor poate fi amânată pentru una sau două luni.

Amânarea la plată va fi acordată atât pentru credite de nevoi personale, cât și pentru credite imobiliare / ipotecare și pentru carduri de credit. Potrivit  Profit.ro, de suspendare vor putea beneficia toți clienții băncii de stat.

Banca dorește să sprijine astfel clienții care vor avea dificultăți de deplasare în agențiile băncii în perioada https://www.banca-romaneasca.ro/despre-noi/contact/solicitari/reclamatia-ta.html. Facilitatea va fi acordată nu doar clienților aflați în carantină sau izolați la domiciliu, ci tuturor clienților persoane fizice.