Băiețelul de patru ani, diagnosticat cu Covid-19, s-a vindecat și este acasă! Mesajul transmis de el și tatăl lui

Publicat: 21/03/2020 | 16:48

Micuțul Tudor Andrei, care a emoționat o țară întreagă săptămâna trecută cu video-urile făcute de el și tatăl său de pe patul de spital, a ajuns sănătos și în siguranță acasă, aseară. Atât lui cât și tatălui  le-au ieșit cele două teste de Covid-19 negative, așa că medicii bănățeni i-au externat după ce s-au asigurat că este totul în regulă.

Băiețelul de patru ani, Tudor Andrei și tatăl acestuia au fost infectați cu coronavirus în Roma, Italia, la începutul lunii martie. Cei doi, împreună cu mama și sora mai mică, au mers în străinătate pentru a-i face un control medical lui Tudor, care în urmă cu trei ani a suferit un transplant în Italia.

”Suntem acasă de aseară, am ieșot negativi la cele două teste făcute, atât eu cât și Tudor. Suntem bine. Stăm 14 zile în carantină. În această perioadă, cât și înainte să ajungem la spital, vrem să vă asigurăm că nu am interacționat cu nimeni. Nu ne-a vizitat nimeni. Avem anumite persoane care ne fac cumpărăturile și le lasă la ușă. Nici măcar nu le dăm bănuții, pentru că le tranfer bancar. Toți cei care vă gândiți că familia sau prieteni sau oricine altcineva ar fi putut intra în contact cuj noi, vrem să demontăm aceste știri, pentru că am auzit n  mii de variante și nu sunte adevărate. Vă mulțumim! Suntem bine. ”, a transmis tatăl băiaului într-un filmuleț postat pe Facebook.