Băiatul lui “Firicel” din „Las Fierbinți”, traumatizat de sora lui? O desenează ca pe un monstru și… Ce spune Mihai Bobonete

Publicat: 21/06/2020 | 16:28

„Firicel” din Las Fierbinți are cu ce să se mândrească: băiatul lui de 13 ani vrea să devină noul Walt Disney. Cuzin Toma, simpaticul interpret al personajului „Firicel” din Las Fierbinți, are doi copii frumoși, amândoi artiști, căci de mici i-a dus pe platourile de film și televiziune. Mai nou însă, băiatul mare, Nicodim, botezat astfel după nașul sau, un alt mare actor din Oltenia, Nicodim Ungureanu, s-a apucat să facă un serial de desene animate despre viața lui, serial pe care îl postează pe YouTube.

Băiatul lui Firicel din viață reală, Nicodim, a luat-o pe urmele familiei sale de artiști și face benzi desenate sub numele de „Tom’ s animation”, o serie de desene animale în stil minimalist, mai precis în stilul Simon’s Cat, în care povestește peripeții din viața lui, din tabere, sau de la țară, și mai ales despre sora lui mai mică, Meda, care este descrisă ca o fetiță foarte rea. „Sora mea este drăguță, este bună, dar cu alții… „, spune el. (VEZI AICI: CUM ARATĂ ȘI CU CE SE OCUPĂ CRISTINA, ADEVĂRATA SOȚIE A LUI FIRICEL DIN LAS FIERBINȚI)

Desenele lui Nicodim sunt foarte sugestive
Desenele lui Nicodim sunt foarte sugestive

Copilul se plânge practic, dar într-un mod amuzant, că el și sora lui au fost nevoiți, mai ales în timpul pandemiei, să stea unul cu altul, și din cauza asta, mereu să ciondăneasc, mai precis se pare că fata îl „chinuie” pe Nicodim în fel și chip.

Tatăl lui Nicodim, celebrul Cuzin Toma, a spus unor prieteni despre realizările fiului său și a fost întrebat dacă el l-a învățat pe copil să facă asta. Actorul ar fi râs amuzat, spunând că el nu se pricepe deloc să facă ce face fiul său la computer, că nu de la el a învățat să deseneze, și că în niciun caz nu de la el știe prea bine engleză și mai ales să facă glume în limbă engleză.

Bobonete, fanul nr. 1 al băiatului lui „Firicel”

Se pare că micuțul Nicodim a moștenit talentul la desen de la mama sa care este artist plastic, iar umorul și talentul la limba engleză pe care o stăpânește de minune le are de la mama… natură. Creațiile animate ale copilului au stârnit reacții admirative și printre colegii lui „Firicel” din Las Fierbinți, cel mai surprins de talentul băiețelului fiind Mihai Bobonete, care este, după cum se știe, un spirit foarte fin, cu un ascuțit simț al umorului. Bobonete ar fi înțeles imediat glumele lui Nicodim pe seama familiei sale și i-ar fi spus colegului Cuzin: „E chiar fain… jur! M-am abonat!”. Totul spre încântarea lui Firicel.

Nicodim a apărut prima dată într-un film în „Comoara”, alături de părinții săi, Cristina și Cuzin Toma. Și sora lui, Meda, a fost distribuită în trecut într-un film de groază româno-american, „Vânătorul de spirite”. (NU RATA: DOREL & BOBIŢĂ DIN LAS FIERBINŢI AU IEŞIT CU BĂIEŢII LA O ”CÂRCIUMĂ” DE FIŢE!)