Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, mesaj în plină pandemie de coronavirus: “Mulțumesc pentru timpul liber!” Tânărul a făcut un gest care a supărat-o pe mama lui

Publicat: 18/03/2020 | 14:25

Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, studiază la Școala Internațională din Monaco, dar, în această perioadă, este în vacanță deoarece și în Principat cursurile au fost suspendate. Motiv numai bun pentru tânăr să plece în Israel, unde să ia lecții de tenis de la Ștefan Enciu, un cunoscut antrenor român.

VEZI AICI: TRANSFORMAREA ULUITOARE A LUI AYAN! CUM ARATĂ ACUM FIUL MIHAELEI RĂDULESCU

După unul dintre antrenamente, Ayan și Ștefan Enciu s-au lăsat fotografiați în timp ce își strângeau mâinile în condițiile în care, din cauza pandemiei de coronavirus, este interzis acest gest.

Mulțumesc corona pentru tot timpul liber și îți mulțumesc Ștefan Enciu pentru că m-ai făcut să arăt ca un jucător de tenis după aceste zece zile care m-au terminat”, a scris fiul Mihaelei Rădulescu în dreptul unei fotografii în care apare alături de antrenorul său.

VEZI AICI: MIHAELA RĂDULESCU A CUNOSCUT-O PE IUBITA FIULUI EI. AYAN A CERUT ACORDUL MAMEI SALE

Mihaela Rădulescu, mesaj către Ayan: “Este ultima strângere de mână, da?”

Mihaela Rădulescu a văzut fotografia postată de fiul ei și nu a fost deloc încântată când a văzut-o. Asta din cauza faptului că Ayan a dat mâna cu antrenorul lui, iar în Israel a fost, recent, decretată stare de urgență din cauza coronavirusului. “Este ultima strângere de mână a sezonului, da?”, i-a transmis vedeta fiului său.