Axinte, audiat la DNA! Actorul este cercetat într-un dosar de șantaj

Publicat: 20/02/2020 | 15:51

„Axinte”, de la Vacanța Mare, pe numele său real Florin Petrescu, a fost, miercuri, la DNA, unde s-au reluat investigațiile într-un dosar mai vechi, deschis pentru șantaj, și în care actorul are calitatea de suspect.

Florin Petrescu, cunoscut drept „Axinte”, de la trupa de comedie „Vacanța Mare” are calitatea de suspect într-un dosar de la DNA, deoarece el ar fi intervenit pentru Florin Secureanu, fost director al Spitalului Malaxa, din Capitală, într-o campanie în televiziunea lui Dan Diaconescu.

„Se fac cercetări că am vrut să ajut pe cineva. A zis: . Şi m-am dus la Dan şi i-am zis să nu mai facă şi el atâtea probleme, că Secureanu (Florin Secureanu, fostul director al Spitalului Malaxa, n.r.)… (Dan Diaconescu ar fi spus – n.r.) . Şi eu i-am pus în legătură”, a spus actorul la sediul DNA, potrivit universul.net.

Potrivit avocatului actorului, dosarul a fost deschis în urma cu 8 ani de zile: „Deocamdată este suspect, sunt indicii pentru care domnul Petrescu ar fi făcut un gest pentru domnul Secureanu”, a spus avocatul actorului.