Avocata clanului Duduianu oferă primele declarații. Ce au găsit anchetorii în casa lui Emi Pian

Publicat: 14/08/2020 | 10:23

Violeta Podolianu, avocata lui Ciprian Pian, fratele lui Emi Pian, a dat primele declarații, după ce anchetatorii au descins la reședința răpostatului Florin Mototolea.

La scurt timp după deces, anchetatorii au mers la casa acestuia, iar perchezițiile au scos la iveală un fapt complet neașteptat pentru cei care au urmărit cazul.

Citește și: Momente de coșmar pentru fratele lui Emi Pian. Elvis Pian se teme că rămâne singur, dacă frații lui sunt arestați: „Mi-e frică”

„Nu au fost găsite haine din seara aceea. A fost găsit doar un cuțit pe care îl are orice om în gospodărie. (…) Emi nu era o persoană agresivă. Nu a deranjat niciodată pe nimeni, nu umbla cu cuțite”, a afirmat Violeta Podolianu, avocata lui Ciprian Pian, fratele lui Emi Pian, citată de A1.ro. 

În același timp, avocata susține că îi cunoaște pe cei din clanul Duduianu și spune că i se pare nedrept ceea ce se petrece, căci verificările făcute în casa victimei nu au sens.

În casa lui Emi Pian (Florin Mototolea) nu au fost găsite bunuri sau substanțe interzise, dar procurorii au luat la verificat inclusiv documentele proprietăților acestuia.

Întâmplarea din benzinărie

Șefii clanului Duduianu au fost surprinși într-o discutie aprinsă, într-o benzinărie. Se pare că totul se lega de o sumă de 100.000 de euro, sumă pe care Florin Salam le-o datora, la momentul respectiv, Duduienilor. De aici și până la amenințări extrem de dure nu a mai fost decât un singur pas.

Clanul Duduianu a reușit să-și facă o imagine de temut în lumea interlopă, mai ales după modul în care acționa cu victimele sale.

Potrivit Gândul.roFlorin Salam a fost subiectul discuției dintre șefii clanului Duduianu, iar spusele acestora ar fi avut loc într-o benzinărie. Mai exact, Ioniță Marius-Marius, zis ”Grasu” și ”Aramis” – Constantin Nicolae (fiul defunctului Cristofor) au pus la cale un plan perfect pentru a-l face pe Florin Salam să scoată din buzunar 100.000 de euro, considerându-l vinovat pentru că Aramis fusese agresat pe 22 iunie anul acesta la restaurantul Le Blanc”.

Florin Salam, strâns cu ușa în planul interlopilor

”ARAMIS: (neinteligibil) (min. 42:57) Grasule! Ca să (neinteligibil) SALAM (neinteligibil) să nu mai cânte în viața lui…, un singur lucru (neinteligibil), să-mi aducă banii mei…, să-mi aducă banii, și n-are nimenea (neinteligibil). Să-mi aducă o sută de mii de euro! (neinteligibil) Dacă nu, să moară băieții mei, nu va mai cânta nici afară, nici aici (neinteligibil) nici în America, și în toată Europa (neinteligibil).

Să moară Narcis (neinteligibil), dacă nu mori și tu și toți lăutarii. Mori tu, te-arunc eu pe dreapta (neinteligibil). Îi tai limba lu` Salam, să ajung mort la copiii mei …(neinteligibil)”, vociferează Aramis.

GRASU :  (neinteligibil)  Ai nervi acum, nu mai… (neinteligibil)

ARAMIS: Să moară copiii mei… Băi, Grasule, (neinteligibil), băi Grasule, băi Grasule,  știi c-au sărit 50 de inși pe mine la botezul ăla (NOTA RED. – o petrecere între interlopi la localul Le Blanc din sectorul 6, din 22 iunie 2020), la petrecerea aia… e rușinea lor!… (neinteligibil) Să mă fac ca ochelarii ăștia, Grasule, pe capul meu și la copiii mei dacă n-am vrut să (neinteligibil)… dacă n-am filtru peste mascați și de poliție acolo! …(…)

Nu rata: Fratele lui Emi Pian dă cărțile pe față! Se răzbună sau nu clanul Duduianu pe presupusul asasin al lui Emi Pian? „Noi nu purtăm cuțite”

ARAMIS: Da. (neinteligibil) Clanul Duduieni cu Vasiloi, c-a intrat băiatul lui Cristofor… băiatul lu` Cristofor, peste ei, că a primit câțiva pumni, va… nu va ieși frumos, va ieși război… (neinteligibil)… c-a vorbit cu ministrul de externe… Să moară copiii mei, de nu s-a dat alarmă de gradul zero! Pe copiii mei, alarmă de gradu zero!… (neinteligibil)”.

Citește și...