Avion prăbușit în Indonezia! Primele imagini cu epava în care erau 62 de oameni

Publicat: 09/01/2021 | 17:11

Un avion la bordul căruia se aflau 62 de oameni s-a prăbujit în Indonezia. Avem primele imagini de la locul accidentului aviatic!

Avionul, tip Boeing  737-500, cu 62 de persoane la bord s-a prăbuşit sâmbătă în Marea Java, în apropierea Insulelor Seribu din Indonezia. Aeronava a dispărut la scurt timp după decolarea din Jakarta. Efectua o cursă spre oraşul indonezian Pontianak, conform site-ului de profil FlightRadar24, citat de antena3.ro. (CITEȘTE ȘI: UN AVION S-A PRĂBUȘIT ÎN UCRAINA. CEL PUȚIN 22 DE OAMENI AU MURIT)

VEZI AICI VIDEO

Avion prăbușit în Indonezia! Primele imagini cu epava în care erau 62 de oameni

Avionul aparţine companiei aeriene Sriwijaya Air, iar autorităţile indoneziene au anunţat, potrivit agenţiei Bloomberg, că au pierdut contactul cu piloţii aeronavei. Au fost declanşate operaţiunile de căutare şi salvare. Conform site-ului FlightRadar24, înainte de a dispărea, avionul a pierdut aproximativ 3.000 de metri din altitudine în mai puţin de un minut, la patru minute după decolare. Resturi ale avionului şi fragmente umane au fost descoperite în mare de o navă a Pazei de Coastă din Indonezia. La bord erau doi piloți, 4 stewardese. Printre pasageri se numărau 46 de adulți, 7 copii și 3 bebeluși. (NU RATA: UN AVION CARE TRANSPORTA MEDICAMENTE ANTI COVID-19 ÎN SOMALIA S-A PRĂBUȘIT! BILANȚUL MORȚILOR)

„Aceste aeronave ar fi trebuit să fie prevăzute cu un sistem ce permitea urmărirea aparatului de zbor, indiferent unde s-ar afla. Faptul că a dispărut brusc de pe radar poate indica o coliziune, o defecțiune tehnică sau chiar o manevră tehnică greșită. Nava este în acest moment într-o zonă necunoscută în zona Mării Java”, a declarat Sorin Stoicescu, expert în aviație, în direct la Antena 3.