Avem topul celor mai scurte fuste din showbiz! Ce loc ocupă Bianca Drăgușanu, Andreea Marin sau Oana Zăvoranu

Publicat: 06/12/2019 | 08:29

Se apropie luna decembrie, numai că amintirile fierbinți ale verii nu pot fi șterse cu buretele, cu atât mai mult cu cât este vorba despre imagini care taie respirația bărbaților. Frumoasele vedete feminine au fost surprinse, de-a lungul timpului, în ipostaze erotice care au făcut furori în mediul online, iar fiecare fotografie a fiecărui TOP prezentat a fost apreciată la justa valoare.

Divele au apărut în fața fanilor în costume de baie minuscule sau topless, au fost surprinse atunci când părăseau cluburile de fițe la braț cu… Zeul Bachus, s-au trezit filmate și fotografiate atunci când făceau sex în locuri publice, dar nu au scăpat ochiului atent al camerei nici atunci când și-au etalat… silicoanele. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, azi, un senzațional TOP 30 al… celor mai scurte fuste din showbiz. Cui nu-i plac picioarele frumoase? ar suna o întrebare retorică, iar GALERIA FOTO a acestui material conține exemple vizuale demne de tot interesul. (CITEȘTE ȘI: TOP 69 – VEDETE DIN ROMÂNIA PRINSE DE PAPARAZZI CU ZONELE INTIME LA VEDERE. BIANCA DRĂGUȘANU, DE EXEMPLU, E PE LOCUL 3. SĂ VEZI CINE E PE PRIMA POZIȚIE)

Indiferent de numele vedetei respective, există o certitudine. Toate au ce să arate atunci când discutăm despre picioare. Iar atunci când, cu ajutorul unor fustițe, arată din ce în ce mai mult, bineînțeles că privitorii sunt extaziați și nu-și mai pot dezlipi ochii. Un picior frumos rămâne o încântare vizuală pentru orice mascul, iar acest TOP 30 – cele mai scurte fuste din showbiz va satisface, cu siguranță, toate gusturile. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, se află – ca de fiecare dată – la locul potrivit și la momentul potrivit. (VEZI ȘI AICI: TOP 30 „CAMELTOE” – VEDETELE DIN ROMÂNIA FOTOGRAFIATE CU BIKINI MULT PREA MULAȚI. ATÂT DE MULAȚI, CĂ S-A VĂZUT TOT. ÎN CAZUL UNORA, CHIAR TOT)

Fuste scurte, picioare lungi

Paginile de socializare ale vedetelor sunt luate cu asalt, de fiecare dată când acestea propun internauților fotografii sau filmulețe în care apar mai mult sau mai puțin dezbrăcate. Totuși, nu întotdeauna este vorba despre imagini cu o puternică tentă erotică, frumoasele din lumea mondenă preferând, de multe ori, să se prezinte în fața admiratorilor și în ținute elegante, probabil din dorința de a nu fi considerate doar femei care insistă asupra formelor ispititoare pentru a se afla în centrul atenției. Cu atât mai savuroase sunt imaginile în care picioarele vedetelor se află în prim plan. Și apar în GALERIA FOTO nume ”grele” ale showbizului, ”oferta” fiind demnă de pictoriale incendiare. (CITEȘTE ȘI: TOP 10 – CELE MAI SCUNDE VEDETE DIN ROMÂNIA. CÂȚI CENTIMETRI AU ANDREEA ESCA, ANDREEA MANTEA ȘI INNA)

Bineînțeles, fiecare divă face tot posibil pentru a-și întreține, permanent, această ”armă” redutabilă, find conștientă de rolul provocator pe care îl joacă în orice scenariu erotic. Tonifiate, bronzate, întreținute prin repetate ședințe la sală, picioarele vedetelor sunt, să recunoaștem, o piesă de rezistență.  (NU RATA: TOP 10 – CELE MAI EXTRAVAGANTE MIRESE DIN SHOWBIZ-UL ROMÂNESC. CUM AU APĂRUT ANDREEA ESCA ȘI TEO TRANDAFIR LA NUNȚILE LOR)

Divele și-au etalat picioarele, iar clasamentul vorbește de la sine

Bianca Drăgușanu și Andreea Marin se bucură de aprecieri unanime atunci când vine vorba despre aspectul fizic. Și nu numai. Frumuseți incontestabile, au apărut și apar în fotografii bine ”lucrate”, artistice, astfel încât fiecare detaliu fizic este scos în evidență. Iar bucuria fanilor atinge cote extreme. Oana Zăvoranu vine tare ”pe turnantă”, alături de Lavinia Pârva sau Delia Matache. Delia propune concerte incendiare și melodii transformate, rapid, în hituri, însă are multe de spus și la capitolul ”picioare”. Și, cu cât fusta este mai scurtă, cu atât mai mult ies în evidență picioarele. Fiecare frumusețe din showbiz știe cum să „atace” primele locuri, din punct de vedere al fustițelor, și tocmai de aceea acest TOP 30 – cele mai scurte fuste din showbiz, propus de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, se dovedește a fi incitant. (VEZI ȘI AICI: TOP 30 – VEDETELE DIN ROMÂNIA PRINSE DE PAPARAZII NOȘTRI ÎN TIMP CE SE IUBEAU ÎN LOCURI PUBLICE)

”Confruntare” incitantă. Suspans vizual

Sunteți la distanță de un clic de fustele scurte pe care le-au îmbrăcat Andreea Bălan sau Brigitte Sfăt. Dar este prezentă în acest clasament extraordinar și Daniela Gyorfi, evident. Nu putea lipsi de la o astfel de ”confruntare” cu fuste scurte și picioare lungi. Alice Peneacă, Magda Palimariu, Roxana Ilie, Crina Abrudan sunt și ele în top. (NU RATA: TOP 40 – VEDETE DIN ROMÂNIA CARE S-AU LUAT LA TRÂNTĂ CU STICLELE ȘI AU PIERDUT LUPTA! IMAGINI AMEȚITOARE)

Atenție, urmează imagini care vă vor tăia răsuflarea. Fiindcă nu lipsește nici Adelina Pestrițu din acest TOP 30 – cele mai scurte fuste din showbiz, iar Simona Gherghe nu putea să rămână ”în culise”. (CITEȘTE ȘI: S-A ÎNCHEIAT VARA, IAR NOI AM REALIZAT TOPUL CELOR MAI BUNE CORPURI LA PLAJĂ… ATENȚIE, IMAGINI INTERZISE MINORILOR!)