Avem super-filmări cu What’s Up înainte să fie reținut de polițiști pentru agresiune: ”Avea un comportament cel puțin suspect!”

Publicat: 09/12/2019 | 22:50

În seara zilei de luni, What’s Up a fost reținut de oamenii legii după ce iubita acestuia a sunat la 112 și a semnalat că a fost agresată de cântăreț. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, super-filmări cu What’s Up înainte să fie încătușat de polițiști. (CITEȘTE ȘI: PRIMA REACȚIE A FOSTEI SOȚII A LUI WHAT’S UP DUPĂ CE POLIȚIȘTII L-AU ÎNCĂTUȘAT PE ARTIST: “SUNT ȘOCATĂ! DIN FERICIRE,…”)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor filmări uluitoare care îl au în prim-plan pe What’s Up. (NU RATA: ”REGINA INSTAGRAMULUI” DIN ROMÂNIA ARE PROBLEME GRAVE DE SĂNĂTATE! DIAGNOSTICUL PUS DE MEDICI ESTE NĂUCITOR…)

Artistul a fost suprins în zona Unirii din Capitală în timp ce se plimba cu trotineta electrică. Potrivit celui care ne-a transmis filmările, artistul nu s-ar fi aflat în cea mai bună formă, iar acest lucru se observă destul de clar în imaginile prezentate de site-ul nr.1 din România.

Aflat la trecerea de pietoni, What’s Up pare că e la un pas de a produce un incident nefericit. Cu toate că semaforul arată culoarea roșie, artistul încearcă să forțeze traversarea. Doar norocul face ca acesta să nu fie lovit în plin de un autobuz. În ultimul moment, What’s Up reușește, cu greu, să se dea din calea acestuia.

Din cauza agitației în care se afla, artistul reușește să dea fiori și unui șofer al unei utilitare de curățenie. Cântărețul nu renunță la intenția de a traversa neregulamentar și reușește să-l enerveze la șoferul mașinii de curățenie. (NU RATA: GHEORGHE DINCĂ A RUPT TĂCEREA)

”Avea un comportament cel puțin suspect. A încercat să traverseze pe roșu și a fost evitat în ultimul moment”, ne-a dezvăluit sursa citată.

What’s Up a blocat traficul la Unirii

What’s Up, săltat în cătușe de polițiști

Cântărețul What’s Up a provocat un scandal teribil luni seară în apartamentul partenerei sale de viață, Alice Badea. Tânăra artistă s-a temut pentru viața ei și a sunat la numărul unic de urgență 112. La scurt timp de la apel, oamenii legii au ajuns la apartamentul vedetei, situat în centrul Bucureștiului, iar când artistul i-a văzut a devenit și mai recalcitrant. Ca să evite escaladarea scandalului, polițiștii l-au încătușat pe What’s Up și l-au dus la secție.  Totul s-a petrecut în jurul orei 19:30, iar la secția de poliție au mers de urgență și părinții cântărețului. (VEZI ȘI: GIGI BECALI A DAT BUZNA PESTE BOSSUL FRF ÎN BIROUL DE LA ”CASA FOTBALULUI”)

Simina, primele declarații după ce What’s Up a fost încătușat!

“Sunt șocată! Din fericire, nu sunt implicată. Noi nu am mai vorbit de mult timp, eu am aflat de la voi de ceea ce s-a întâmplat. Sunt uimită de cele auzite, nu pot să comentez prea multe, pentru că nu știu ce s-a întâmplat exact. Dar ce pot să vă spun este că sunt alături de Alice”, a declarat Simina în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)