Avem singurele imagini de la scandalul din parc dintre mama & soțul Biancăi Drăgușanu! Polițiștii au audiat ”părțile” la fața locului

Publicat: 07/03/2020 | 23:35

Noi informații uluitoare ies la iveală după scenele halucinante care s-au petrecut, vineri, în parc, între mama Biancăi Drăgușanu și ginerele ei, episod despre care CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, v-a relatat, în premieră, AICI. Am intrat în posesia singurelor imagini de la scandal. După apelul la 112, oamenii legii s-au deplasat la fața locului. (CITEȘTE ȘI: CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN PARC ÎNTRE MAMA BIANCĂI DRĂGUȘANU ȘI GINERELE EI)

Așa cum v-am relatat pe larg, vineri, o nouă controversă violentă a zdruncinat mariajul Biancăi Drăgușanu. Chiar în ziua în care a împlinit 38 de ani, vedeta a avut parte de un mega-scandal. Mai întâi, Bianca s-a certat cu soțul ei înainte de ivirea zorilor, cum avea să dezvăluie în direct la TV, după care, în jurul prânzului, Alex Bodi a ”intrat” tare în soacra lui, după ce aceasta ar fi încercat să aplaneze conflictul dintre cei doi. (NU RATA: IMAGINEA CARE ANUNȚĂ ”CUTREMURUL” ÎN CĂSNICIA BIANCĂI)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia singurelor imagini de la scandalul din parc dintre mama și soțul Biancăi Drăgușanu. Potrivit surselor D.A.S. categoria A, la scurt timp după apelul la 112, în parc s-a deplasat de urgență un echipaj al Poliției. Așa cum se poate observa și în imaginile prezentate în premieră de site-ul nr. 1 din România, oamenii legii au audiat ”părțile” la fața locului. Timp de mai multe minute, cei doi polițiști au discutat atât cu Bianca Drăgușanu și soțul ei, cât și cu mama acesteia, Madi Dragoș.

Mărturisiri terifiante

Un martor ocular al regretabilei scene a relatat, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, tot ce s-a petrecut, în cele câteva minute zbuciumate, între Alex Bodi și soacra lui. (VEZI ȘI: IUBITA LUI RĂZVAN DE LA “NEATZA“ A AJUNS PIELE ȘI OS! ESTE LIDIA BUBLE ANOREXICĂ?!)

„S-a întâmplat pe la 1-2 după amiază, eram acolo… Am văzut cum acest Alex s-a ridicat de pe bancă, s-a dus către mama Biancăi și a înjurat-o de morți. Și a dat, așa, cu capul înspre ea. A vrut să-i dea cu capul în gură (…) Doamna a plecat, s-a îndepărtat, s-a dus după fetiță la locul de joacă, ei au rămas pe bancă. Ea a încercat să-l împace, l-a luat cu frumosul, să discute cu el.

El era foarte agitat, se uita în telefon, nu știu… Au început să se certe, se certau pe telefon, trăgeau de el … Mama ei tremura și a spus apoi că nu mai poate, că o bate mereu pe Bianca, mereu se ceartă cu ea. Că astă-noapte a avut iar ceartă cu ea, scandal până la 3 dimineața! Mama Biancăi a sunat la Poliție, i-a făcut reclamație”, a dezvăluit sursa citată, pentru site-ul nr. 1 din România.

Singurele imagini de la scandalul din parc dintre mama & soțul Biancăi Drăgușanu!

Bianca Drăgușanu a izbucnit în plâns, în direct la TV

Bianca Drăgușanu (38 de ani) a dezvăluit, vineri după-amiază, la Kanal D, că Alex Bodi a fost prima persoană care a sunat-o de ziua ei, dar nu tocmai pentru a-i ura de bine, ci pentru a-i aduce reproșuri. Vedeta a izbucnit în plâns, în direct, și a povestit totul. Alex i-a făcut o scenă de gelozie din cauza unei fotografii pe care a postat-o pe Instagram și unde apare îmbrăcată cu un sacou roz. (VEZI ȘI: SOȚIA LUI VLADIMIR DRĂGHIA CONTINUĂ „PARTAJUL” CU FOSTUL. AM AFLAT CE CONȚINE AL 14-LEA DOSAR)

„Situația este în felul următor. Eu tot încerc de un an jumătate să fiu cea mai bună variantă a mea. Eu sunt un om mândru de mine și de realizările mele. Consider că nu am ce să îmi reproșez, mai ales în relația pe care o am cu actualul meu soț, cu oamenii alături de care lucrez. Eu consider că am milioane de motive să fiu fericită și să fiu iubită. Nu vreau să plâng de ziua mea, dar plâng”, au fost primele cuvinte ale Biancăi.

„Eu sunt un om atât de transparent încât am ajuns de nu mai pot să mă prefac. Dacă simt să plâng, eu plâng. Dacă eram fericită, veneam și dansam. Sunt în situația în care singurul lucru să mă descarc e ca să fiu așa, plângând de ziua mea, cine știe ce se poate întâmpla până diseară. Poate lucrurile se vor schimba în bine și se vor remedia. Inițial, stabilisem să ieșim la un restaurant, dar pentru că la mine lucrurile nu sunt foarte clare, încă nu știu ce o să fac. Știe toată lumea și știe o țară întreagă, vedeți cum sunt. (NU RATA: PUBLICĂM FILMĂRILE UNICE CU MOMENTUL ÎN CARE ALEX BODI O AGRESEAZĂ PE BIANCA)

Mă crezi că nici nu mai știu ce să fac? Știu doar că azi e ziua mea și că ar fi trebuit să fiu fericită. Anumite chestii nu depind neapărat de mine, dar încerc să-mi dau putere și să încerc să-mi revin. Va veni timpul să vorbesc și să îți povestesc. Mama mă întreabă «mai poți?». Teoretic, Dumnezeu îți dă cât poți duce, dar eu simt că nu mai pot să duc. În momentul în care am să vorbesc, eu cred că vor vorbi foarte tare faptele. Când voi veni să vorbesc despre ce mi se întâmplă, mă voi simți eliberată”, a mărturisit Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, din nou ”la cuțite”

Alex Bodi a strâns-o de gât pe Bianca Drăgușanu?!

În toamna anului trecut, vedeta a fost agresată de musculosul afacerist în parcarea unui club din zona de nord a Capitalei. Potrivit unor surse D.A.S categoria A, cu puțin înainte de miezul nopții, între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, care se afla la o petrecere în renumita locație, au apărut anumite neînțelegeri, iar cearta dintre cei doi a degenerat rapid. Între Bianca și Alex a izbucnit un mega-scandal, care a fost presărat cu momente de agresiune. (NU RATA: EI SUNT CONCURENȚII DE LA “INSULA IUBIRII” CARE L-AU INSPIRAT PE CODIN MATICIUC ÎN “MIAMI BICI”)

Conform surselor noastre, după ce a bruscat-o pe blondină, musculosul a scos-o cu forța din restaurant pe Bianca. În drumul lor spre parcare, Alex Bodi a strâns-o de gât și a lovit-o de trei ori pe soția sa.

”Pleacă acasă! Vin și eu să-mi iau hainele!”, a strigat Alex Bodi către soția sa, potrivit surselor D.A.S.

Bianca Drăgușanu a părăsit, în mare grabă, luxoasa locație de pe malul lacului Herăstrău. După ce și-a bruscat și agresat soția, Alex Bodi, care părea extrem de nervos și agitat, s-a întors în restaurant unde a continuat petrecerea alături de prietenii săi.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)