Acasă » Exclusiv » Avem singurele imagini de la scandalul din parc dintre mama & soțul Biancăi Drăgușanu! Polițiștii au audiat ”părțile” la fața locului

Avem singurele imagini de la scandalul din parc dintre mama & soțul Biancăi Drăgușanu! Polițiștii au audiat ”părțile” la fața locului

De: I.D. 07/03/2020 | 23:35

Noi informații uluitoare ies la iveală după scenele halucinante care s-au petrecut, vineri, în parc, între mama Biancăi Drăgușanu și ginerele ei, episod despre care CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, v-a relatat, în premieră, AICI. Am intrat în posesia singurelor imagini de la scandal. După apelul la 112, oamenii legii s-au deplasat la fața locului. (CITEȘTE ȘI: CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN PARC ÎNTRE MAMA BIANCĂI DRĂGUȘANU ȘI GINERELE EI)

Așa cum v-am relatat pe larg, vineri, o nouă controversă violentă a zdruncinat mariajul Biancăi Drăgușanu. Chiar în ziua în care a împlinit 38 de ani, vedeta a avut parte de un mega-scandal. Mai întâi, Bianca s-a certat cu soțul ei înainte de ivirea zorilor, cum avea să dezvăluie în direct la TV, după care, în jurul prânzului, Alex Bodi a ”intrat” tare în soacra lui, după ce aceasta ar fi încercat să aplaneze conflictul dintre cei doi. (NU RATA: IMAGINEA CARE ANUNȚĂ ”CUTREMURUL” ÎN CĂSNICIA BIANCĂI)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia singurelor imagini de la scandalul din parc dintre mama și soțul Biancăi Drăgușanu. Potrivit surselor D.A.S. categoria A, la scurt timp după apelul la 112, în parc s-a deplasat de urgență un echipaj al Poliției. Așa cum se poate observa și în imaginile prezentate în premieră de site-ul nr. 1 din România, oamenii legii au audiat ”părțile” la fața locului. Timp de mai multe minute, cei doi polițiști au discutat atât cu Bianca Drăgușanu și soțul ei, cât și cu mama acesteia, Madi Dragoș.

Mărturisiri terifiante

Un martor ocular al regretabilei scene a relatat, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, tot ce s-a petrecut, în cele câteva minute zbuciumate, între Alex Bodi și soacra lui. (VEZI ȘI: IUBITA LUI RĂZVAN DE LA “NEATZA“ A AJUNS PIELE ȘI OS! ESTE LIDIA BUBLE ANOREXICĂ?!)

„S-a întâmplat pe la 1-2 după amiază, eram acolo… Am văzut cum acest Alex s-a ridicat de pe bancă, s-a dus către mama Biancăi și a înjurat-o de morți. Și a dat, așa, cu capul înspre ea. A vrut să-i dea cu capul în gură (…) Doamna a plecat, s-a îndepărtat, s-a dus după fetiță la locul de joacă, ei au rămas pe bancă. Ea a încercat să-l împace, l-a luat cu frumosul, să discute cu el.

El era foarte agitat, se uita în telefon, nu știu… Au început să se certe, se certau pe telefon, trăgeau de el … Mama ei tremura și a spus apoi că nu mai poate, că o bate mereu pe Bianca, mereu se ceartă cu ea. Că astă-noapte a avut iar ceartă cu ea, scandal până la 3 dimineața! Mama Biancăi a sunat la Poliție, i-a făcut reclamație”, a dezvăluit sursa citată, pentru site-ul nr. 1 din România.

Singurele imagini de la scandalul din parc dintre mama & soțul Biancăi Drăgușanu!

Bianca Drăgușanu a izbucnit în plâns, în direct la TV

Bianca Drăgușanu (38 de ani) a dezvăluit, vineri după-amiază, la Kanal D, că Alex Bodi a fost prima persoană care a sunat-o de ziua ei, dar nu tocmai pentru a-i ura de bine, ci pentru a-i aduce reproșuri. Vedeta a izbucnit în plâns, în direct, și a povestit totul. Alex i-a făcut o scenă de gelozie din cauza unei fotografii pe care a postat-o pe Instagram și unde apare îmbrăcată cu un sacou roz. (VEZI ȘI: SOȚIA LUI VLADIMIR DRĂGHIA CONTINUĂ „PARTAJUL” CU FOSTUL. AM AFLAT CE CONȚINE AL 14-LEA DOSAR)

„Situația este în felul următor. Eu tot încerc de un an jumătate să fiu cea mai bună variantă a mea. Eu sunt un om mândru de mine și de realizările mele. Consider că nu am ce să îmi reproșez, mai ales în relația pe care o am cu actualul meu soț, cu oamenii alături de care lucrez. Eu consider că am milioane de motive să fiu fericită și să fiu iubită. Nu vreau să plâng de ziua mea, dar plâng”, au fost primele cuvinte ale Biancăi.

„Eu sunt un om atât de transparent încât am ajuns de nu mai pot să mă prefac. Dacă simt să plâng, eu plâng. Dacă eram fericită, veneam și dansam. Sunt în situația în care singurul lucru să mă descarc e ca să fiu așa, plângând de ziua mea, cine știe ce se poate întâmpla până diseară. Poate lucrurile se vor schimba în bine și se vor remedia. Inițial, stabilisem să ieșim la un restaurant, dar pentru că la mine lucrurile nu sunt foarte clare, încă nu știu ce o să fac. Știe toată lumea și știe o țară întreagă, vedeți cum sunt. (NU RATA: PUBLICĂM FILMĂRILE UNICE CU MOMENTUL ÎN CARE ALEX BODI O AGRESEAZĂ PE BIANCA)

Mă crezi că nici nu mai știu ce să fac? Știu doar că azi e ziua mea și că ar fi trebuit să fiu fericită. Anumite chestii nu depind neapărat de mine, dar încerc să-mi dau putere și să încerc să-mi revin. Va veni timpul să vorbesc și să îți povestesc. Mama mă întreabă «mai poți?». Teoretic, Dumnezeu îți dă cât poți duce, dar eu simt că nu mai pot să duc. În momentul în care am să vorbesc, eu cred că vor vorbi foarte tare faptele. Când voi veni să vorbesc despre ce mi se întâmplă, mă voi simți eliberată”, a mărturisit Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, din nou ”la cuțite”

Alex Bodi a strâns-o de gât pe Bianca Drăgușanu?!

În toamna anului trecut, vedeta a fost agresată de musculosul afacerist în parcarea unui club din zona de nord a Capitalei. Potrivit unor surse D.A.S categoria A, cu puțin înainte de miezul nopții, între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, care se afla la o petrecere în renumita locație, au apărut anumite neînțelegeri, iar cearta dintre cei doi a degenerat rapid. Între Bianca și Alex a izbucnit un mega-scandal, care a fost presărat cu momente de agresiune. (NU RATA: EI SUNT CONCURENȚII DE LA “INSULA IUBIRII” CARE L-AU INSPIRAT PE CODIN MATICIUC ÎN “MIAMI BICI”)

Conform surselor noastre, după ce a bruscat-o pe blondină, musculosul a scos-o cu forța din restaurant pe Bianca. În drumul lor spre parcare, Alex Bodi a strâns-o de gât și a lovit-o de trei ori pe soția sa.

”Pleacă acasă! Vin și eu să-mi iau hainele!”, a strigat Alex Bodi către soția sa, potrivit surselor D.A.S.

Bianca Drăgușanu a părăsit, în mare grabă, luxoasa locație de pe malul lacului Herăstrău. După ce și-a bruscat și agresat soția, Alex Bodi, care părea extrem de nervos și agitat, s-a întors în restaurant unde a continuat petrecerea alături de prietenii săi.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din buletin
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din...
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de această limită
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de...
Un aliment consumat de mulți români, o mare înșelătorie. Nu ajută, ba chiar favorizează cancerul
Un aliment consumat de mulți români, o mare înșelătorie. Nu ajută, ba chiar favorizează cancerul
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea