Avem singurele imagini cu Bianca Drăgușanu după a 9-a operație suferită!

Publicat: 13/02/2020 | 23:51

CANCAN.RO.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, singurele imagini cu Bianca Drăgușanu după cea de-a noua operație, pe care suferit-o recent. Efectele intervenției chirurgicale sunt extrem de vizibile. După toate aparențele, vedeta se resimte serios. (CITEȘTE ȘI: BUNESELE DE PE INSTA)

Bianca Drăgușanu dă semne că nu a reușit să scape definitiv de problemele medicale pe care le are cu picioarele. Iar, recent, ar fi suferit cea de a 9-a intervenție chirugicală. (NU RATA: AMĂNUNTE DE ULTIMĂ ORĂ DESPRE RELAȚIA TOXICĂ DINTRE CRUDUȚA & AGRESORUL EI)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Bianca Drăgușanu în zona în care are atelierul de croitorie. După ce și-a parcat bolidul de lux în fața atelierului, blondina ”a dat alarma”. La un semn, câteva angajate și-au făcut apariția lângă mașina vedetei și s-au înghesuit să golească portbagajul mașinii.

Probabil că vedetei îi este interzis să ridice greutăți. După ce a scăpat de bagajele din mașină, înainte de a urca în atelier, blondina, care era însoțită de o prietenă, a făcut o scurtă plimbare până la un market din apropiere. (VEZI ȘI: AM AFLAT CE “TAXĂ DE DIVORȚ” TREBUIE SĂ PLĂTEASCĂ SOȚIA CELUI MAI BOGAT ROMÂN)

Vedeta a primit rapid ajutor

Bianca șchioapătă serios

Efectele intervenției pe care Bianca ar fi suferit-o recent au fost extrem de vizibile. Blonda pare să se confrunte cu serioase deficiențe de deplasare. Disconfortul pe care vedeta îl resimte pare să fie extrem de mare. Și asta pentru că Bianca șchioapătă serios. Iar dacă e să analizăm gestul pe care l-a schițat după doar câțiva pași – când și-a dus mâna la șold – se pare că durerile sunt greu de suportat.  La ieșirea din magazin, prietena care o însoțea a sărit în ajutorul celebrei blondine. Amica Biancăi a fost cea care a cărat sacoșa de cumpărături. (NU RATA: CE MESAJ ARE BIANCA PENTRU CRUDUȚA)

Bianca Drăgușanu merge mai greu acum

S-a operat în Ungaria și Turcia! 

De-a lungul timpului, Bianca Drăguşanu a apelat la serviciile mai multor clinici de renume. Vedeta s-a lăsat pe mâna specialiştilor de la noi, dar a ajuns şi în străinătate pentru a-și trata problemele. În 2015, ea a făcut o intervenţie în Ungaria şi a urmat un tratament cu laser, dar se pare că nu a obţinut rezultate notabile, căci doi ani mai târziu a ajuns în Turcia pentru aceeaşi problemă. După ce a fost supusă unor teste, vedeta le-a povestit apropiaţilor şi fanilor de pe Instagram că ar fi suspectă de leziune de menisc, diagnostic care urma să i se confirme în urma unui examen RMN.

În total, nu mai puţin de nouă intervenţii chirurgicale a suferit blonda pentru a-şi reveni. Problema cea mai mare o are la piciorul drept, o traumă din adolescenţă, în timp ce la stângul se pare că sunt sechelele de la show-ul de dans la care a participat în urmă cu câțiva ani, când s-a ales cu rotula zdrobită în urma unei mişcări greşite pe ring. (CITEȘTE AICI: AMANTA CARE A ”SPART” VESTIARUL ECHIPEI LUI GIGI BECALI ȘI-A PUS SILICOANE XXL)

Bianca Drăgușanu se confruntă cu serioase probleme medicale

Bianca Drăgușanu, la a doua căsătorie

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi le-au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. Pe 1 august 2019, Bianca Drăguşanu s-a cununat civil cu iubitul ei, un afacerist extravagant.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)