Avem primele imagini cu soția secretă a starului român de la Hollywood

Publicat: 07/02/2020 | 23:48

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, primele imagini cu soția „secretă” a lui Marcel Iureș, unul dintre cei mai mari actori români, care s-a bucurat de un succes enorm la Hollywood. După ce a colaborat cu vedete de top ca Tom Cruise, Bruce Willis ori Johnny Depp, uriașul actor a revenit la rolul de soț, care i se potrivește de minune. (CITEȘTE ȘI: SEXY-URLAȚI L-A RECLAMAT LA 112 PE IUBITUL MILIONAR DUPĂ UN SCANDAL NOCTURN!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Marcel Iureș în unul dintre centrele comerciale din nordul Capitalei. Marele actor, care a lucrat cu staruri de la Hollywood, a ieșit la o sesiune de cumpărături alături de partenera sa de viața. Doamna Irina, care este profesoară de pian, a preferat să fie o persoană discretă și s-a ferit să apară în lumina reflectoarelor.

Marcel Iureș alături de soția sa, Irina, la cumpărături

Un soț perfect!

După un periplu printre rafturile unui hipermarket, Marcel Iuereș și soția sa, Irina, au părăsit centrul comercial. Actorul, care s-a bucurat de un succes imens la Hollywood, pare să fie un soț model. Și asta pentru că el a fost cel care împins coșul  de cumpărături.

La ieșirea din mall, drumurile celor doi s-au despărțit. Irina, soția actorului, s-a îndreptat către o patiserie din zonă, iar Marcel Iureș s-a dus cu căruciorul spre mașină, acolo unde a așezat plasele cu produse în portbagaj. După doar câteva minute, doamna Irina a ajuns la mașină și i-a oferit soțului ei un produs de patiserie, în semn de recompensă pentru ”munca” depusă. Mai mult decât atât, doamna Irina s-a oferit să lase coșul în zona specială din parcare. După ce și-a recuperat moneda, doamna profesoară s-a suit pe locul din dreapta-față al mașinii pe care o conducea marele actor. (NU RATA: UNUL DINTRE CEI MAI TEMUȚI INTERLOPI + UN MILIONAR CUNOSCUT ȘI FRATELE UNUI FOTBALIST AU FOST CONDAMNAȚI LA…)

Marcel Iureș alături de soția sa, Irina, în parcarea unui centru comercial

A dat replica celor mai mari actori ai lumii!

Născut pe 2 august 1951 la Băileşti, Marcel Iureş a studiat la Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică (IATC) din Bucuresti, pe care l-a absolvit în 1978. A jucat în numeroase filme româneşti, iar după 1990 a ajuns la Hollywood, unde le-a dat replica celor mai mari actori ai lumii. (VEZI ȘI: FOSTUL PATRON MULTIMILIONAR DIN FOTBAL A AJUNS DE NERECUNOSCUT! S-A ÎNGRĂȘAT ȘI…)

A jucat, alături de Brad Pitt, în „Interviu cu un vampir”, în 1994, pentru ca, în 1996, să fie coleg de platou cu Tom Cruise, în „Misiune Imposibilă”. Este unul dintre puţinii actori care au reuşit să-l „omoare” pe Bruce Willis, în „Războiul lui Tom Hart”, unde românul juca rolul unui comandant de lagăr nazist, iar mult mai cunoscutul său coleg pe cel al unui colonel american. Iureş a jucat şi în „Piraţii din Caraibe”, alături de Johhny Depp, dar şi în „Pacificatorul”, cu George Clooney.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)