Avem primele imagini cu Ioana Ginghină & iubitul secret

Publicat: 02/03/2020 | 23:22

La șapte luni de la divorțul de Alexandru Papadopol, îndrăgita actriță a recunoscut că simte din nou fiorul dragostei. Vedeta și-a refăcut viața sentimentală și radiază de fericire. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, primele imagini cu Ioana Ginghină și noul iubit, pe care-l ține ”la secret”. (VEZI ȘI: IMAGINI NECENZURATE CU DANIELA CRUDU. ASCUNDE ÎN SPATELE OCHELARILOR URMELE BĂTĂII PRIMITE DE LA FOSTUL IUBIT!)

Un sfârșit este un început, iar Ioana Ginghină o dovedește cu prisosință. Vedeta iubește din nou, după șapte luni de la divorțul de Alexandru Papadopol, chiar ea mărturisind asta. Recent, Ioana Ginghină a recunoscut că este îndrăgostită și că se simte fericită, însă nu a dorit să ofere și alte amănunte. (NU RATA: KANAL D NEGOCIAZĂ PENTRU UN ”MATINAL” CU MITOȘERU ȘI UN PREZENTATOR ”DE-AL CASEI”!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Ioana Ginghină într-un magazin de bricolaj din zona Militari, acolo unde vedeta a ieșit la cumpărături împreună cu noul iubit.

Împart aceleași pasiuni

Îmbrăcată lejer și etalând o formă de invidiat, îndrăgita actriță și bărbatul în brațele căruia și-a regăsit fericirea, au luat la bani mărunți mai multe raioane. Cei doi au studiat cu mare atenție câteva unelte de grădină, dar și câțiva arbori. Din câte se pare, actrița și iubitul secret împart aceleași pasiuni.

După ce și-au găsit produsele mult dorite, cei doi îndrăgostiți le-au achitat și s-au îndreptat agale către mașina bărbatului, care se afla în parcare.  Noul iubit al Ioanei pare să fie un adevărat gentleman, dar și un gospodar desăvârșit. După ce s-au urcat amândoi în mașina acestuia, iubitul actriței a condus direct către casa vedetei. (NU RATA: DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ ÎN DOSARUL LUI CĂLIN GEAMBAȘU)

Ioana Ghinghină & iubi, la cumpărături într-un magazin de bricolaj

”Da, sunt îndrăgostită!”

”Sunt fericită, sunt OK, sunt îndrăgostită. Nu vreau să dau mai multe detalii, că e vorba de Ruxy, vreau să o menajez de toate aceste ştiri. (…) Experiența prin care am trecut mă face să ştiu clar că mai rău de atât nu se poate. Am trecut printr-o chestie, adică OK, ne despărţim. Ce poate să se mai întâmple. OK, mă despart.(…) Acum, petrecem amândoi timp mai de calitate cu Ruxandra.

Cumva eram cine-i în casă are grijă de ea. Cred că au fost lucruri care s-au stricat în timp. Într-o zi mi-a zis Alexandru că gata, nu mai poate. Eu nu am realizat atunci. Acum mai bine de un an, cam un an şi trei luni. După mi-am dat seama că probabil undeva vina e la mijloc, erau nişte chestii care scârţâiau. Nu era o căsnicie neapărat fericită, ci una liniştită”, a mărturisit vedeta, pentru o televiziune din România.

Ioana Ginghină alături de noul iubit

Relația Ioanei cu Alexandru s-a destrămat pas cu pas

După vacanța de vară pe care cei doi și-au petrecut-o împreună, Alexandru Papadopol a început să fie mai distant, iar Ioana Ginghină a observat că este nefericit și au avut câteva discuții.

„Am fost în vacanţa de vară, unde el a fost un pic mai ciudat, mai distant, supărat. Când am ajuns acasă l-am întrebat ce are. Atunci mi-a zis: uite care e treaba, că nu merge, că el simte ceva, nu ştie. Era nefericit. Mi se pare un lucru destul de important. Îmi dau seama că viaţa e foarte frumoasă, e păcat să stai aşa într-o relaţie. Ideea este că şi după, nu e aşa o problemă. Şi eu acum sunt mai fericită ca înainte. Eu nu mai făceam nimic pentru mine şi e mare greşeală”, mărturisea Ioana Ginghină, în urmă cu ceva timp.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)