Avem primele imagini cu Carla’s Dreams fără mască, pe scenă

Publicat: 21/02/2020 | 23:26

După ce, în urmă cu aproximativ doi ani, v-am prezentat, în premieră, AICI, adevărata față a celebrului solist mascat de la Carla’s Dreams, noi imagini senzaționale au ieșit la iveală. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, primele filmări cu renumitul cântăreț, fără mască, pe scenă. 

Prin intermediul adresei pont@cancan.ro, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor materiale video de-a dreptul senzaționale în prim-planul cărora se află Andrei Țăruș, solistul de la Carla’s Dreams. (NU RATA: TATĂL LIDIEI BUBLE PUNE PRESIUNE PE RĂZVAN SIMION CA SĂ-I CEARĂ FIICA ÎN CĂSĂTORIE?!)

Potrivit mesajului primit pe adresa redacției, imaginile sunt realizate cu aproximativ 18 ani în urmă, atunci când solistul trupei Carla’s Dreams era la început de drum și își încerca norocul în industria muzicală cu formația ”InQuadro”. Alături de colegii săi, Andrei Țăruș mergea pe la diferite posturi TV ca să-și promoveze piesele.

Andrei Țăruș, Andrei Țarălungă, Igor Pșenicîi și Ion Lozovan au pus bazele formației ”InQuadro”. Deși avea proiecte mărețe – lansase câteva piese pe scena Teatrului Național din Chișinău – trupa s-a destrămat după doar câțiva ani de la lansare. În 2014, fosții colegi de trupă ai lui Andrei Țăruș s-au reunit sub același nume și au mai încercat o dată să răzbească în industria muzicală de peste Prut.   (CITEȘTE AICI: FIICA PREȘEDINTELUI A RENUNȚAT LA MERCEDES & RANGE PENTRU… UN DUSTER!)

Cel mai râvnit și misterios bărbat din România!

În urmă cu aproximativ doi ani, site-ul nr.1 din România vă prezenta, în exclusivitate, detalii spumoase despre cel mai nou cuplu care s-a format în showbiz. O tânără de o frumusețe răpitoare a reușit să-l cucerească pe cel mai râvnit bărbat din România. Andra Mirona Axentoi a dat, pur și simplu, lovitura după ce s-a combinat cu Andrei Țăruș, solistul de la Carla’s Dreams, care divorțase după șapte ani de căsnicie cu Nelea Motricala, o afaceristă de succes din Republica Moldova. Andra a reușit să-l prindă definitiv în mrejele iubirii pe celebrul artist. (VEZI ȘI: ”MATINALUL” DE LA ANTENĂ N-O SCAPĂ DIN MÂNĂ PE ”MISS FUNDULEȚ”!)

Carla’s Dreams fără mască, alături de iubita lui

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit pe Andrei Țăruș și Andra Miruna Axentoi în Capitală, într-o zonă selectă. Andra a fost prima care a coborât din mașină, urmată, la scurt timp, de solistul de la Carla’s Dreams. Ambii erau îmbrăcați lejer și nu păreau deloc stingheri. La un moment dat, artistul și-a aprins o țigară, din care a tras cu poftă. Cuplul nu a ieșit cu nimic în evidență. Cei doi s-au plimbat relaxat pe stradă și s-au dus acolo unde aveau treabă.

Solistul de la Carla’s Dreams s-a oprit și la un magazin, de unde și-a cumpărat strictul necesar. După care el și iubita și-au continuat drumul. (NU RATA: ANDREEA ANTONESCU, DATĂ DE GOL DE ÎNREGISTRAREA DE LA 112!)

Andrei Țăruș, solistul de la Carla’s Dreams, pe vremea când făcea parte din trupa ”InQuadro”

Carla’s Dreams, în continuă ascensiune

Carla’s Dreams sunt artiști în continuă ascensiune, care bucură fani din întreaga lume cu muzica, versurile intense, show-urile explozive și sound-ul divers. În 2015 si 2016, single-urile lor s-au transformat în hituri care au stat pe locul 1 al radiourilor și televiziunilor de specialitate săptămâni întregi: “Cum Ne Noi”, “Te rog”, “Sub pielea mea #eroina”, “Acele”, “Imperfect”.

Carla’s Dreams sunt câștigătorii incontestabili ai ediției din 2016 a Media Music Awards, cu opt premii adjudecate la cele mai importante categorii: “best group”, “best song” și “best video”. Au avut colaborări cu artiști de top ai României precum INNA, Delia, Loredana Groza, Antonia, cu peste 300 de milioane de vizualizări pe YouTube, cu piesa “Sub pielea mea”. (NU RATA: ”EX-UL” ANNEI LESKO O CURTEAZĂ PE CREAM!)

Carla’s Dreams a cucerit și alte țări, în afara de România și Moldova: Ucraina, Rusia, Kazahstan, Belarus, China, Emiratele Arabe Unite, Cipru, Grecia, Franța, Croația, Turcia, Finlanda, Austria. În 2016, solistul de la Carla’s Dreams devine jurat X Factor, primul jurat cu mască din lume.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)