Avem primele imagini cu Bebino după ce a fost ”tranșat” de nepotul celebrului Napoleon + Care a fost de fapt miza măcelului

Publicat: 10/01/2020 | 20:09

Lumea interlopă este în stare de șoc! Doi oameni reprezentativi ai unor clanuri s-au ”măcelărit” în plină stradă și au ajuns în stare gravă la spital. Nu numai ei, ci și ”gărzile” lor, care au folosit, în sângeroasa luptă, tot arsenalul, topoare, săbii, cuțite. De unde a plecat scandalul? CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, are informații bombă, pe care vi le prezintă în exclusivitate. Atenție, materialul conține elemente și imagini care vă pot afecta emoțional.

Celebrul Bebino, cel care a devenit, în doar 4 secunde (AICI, detaliile confruntării cu Biliboi), liderul Clanului Sportivilor din zona Berceni, se află pe un pat din Spitalul Pantelimon, cu muliple tăieturi pe cap, pe corp, cu un deget retezat și cu un altul care i-a fost cusut de medici! Rivalul său, Cezar, membru al Clanului Țiganilor, este, la rândul lui, internat, dar la ”Floreasca”. Cei doi s-au războit sângeros, mai ceva ca-n filmele horror, zilele trecute într-un loc ales aleatoriu de pe șoseaua Petricani. Discuțiile purtate de cei doi la telefon, Bebino și Cezar, duceau către altceva, nu înspre măcelul care a zguduit lumea interlopă. Dar… (CITEȘTE ȘI: COLOSUL SANDU LUNGU ÎL PUNE LA PUNCT PE INTERLOPUL BEBINO: ”AM AUZIT DOAR DE CONDAMNĂRILE LUI, NU ȘI DE VREO REALIZARE SPORTIVĂ”)

Motivul întâlnirii Bebino – Cezar: 500 de euro

CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a aflat motivul pentru care Bebino, poreclit și King Kong din Berceni, și Cezar s-au întâlnit: o plată de 500 de euro, pe care primul interlop i-a cerut-o celui de-al doilea. De unde datoria? Povestea începe, de fapt, în luna octombrie a anului trecut. Atunci, Cezar Petcu, membru al Clanului Țiganilor, l-a ”altoit” pe un tânăr membru al unui alt clan, iar acesta a venit cu oamenii lui să-și ia revanșa. Doar că pentru Cezar s-a băgat nașul lui, Napoleon Gheorghe, antrenorul de box de la Dinamo. A rezolvat, atunci, cazul! (NU RATA: BEBINO, SCENE ULUITOARE ÎNTR-UN CLUB DE FIȚE DIN CENTRUL VECHI DIN BUCUREȘTI. CUM S-A RĂZBUNAT INTERLOPUL PE UN BODYGUARD PENTRU CĂ NU L-A LĂSAT SĂ INTRE ÎN LOCAL)

Bebino avea să intervină și el. ”Vă luați de copilul meu? Cezar e copilul meu”, a tunat Bebino, către șeful clanului care a vrut să-l snopească pe Cezar. Și gata, tensiunile au luat sfârșit. Pentru o perioadă, pentru că Bebino avea să-l sune pe ”copilul” lui. ”Dă-mi banii ăia, 500 de euro, pentru că te-am rezolvat atunci”, au fost cuvintele lui Bebino în telefon. Răspunsul lui Cezar: ”Nașul meu a rezolvat, nu tu!” A urmat un schimb de replici mai dur, dar cei doi s-au împlăcat, chiar atunci. Ba chiar au pus la cale un plan, să ”ciugulească” niște sute de euro.

”Combinația” s-a transformat în baie de sânge

”Hai să facem o combinație”, a sunat înțelegerea. Adică, unul pocnește pe cineva, iar celălalt rezolvă cazul, pentru o ”cuvenită” sumă de bani. Zis și făcut. Cei doi și-au dat întâlnire, în ”Groapă”, pe șoseaua Petricani. Fiecare a venit cu oamenii lui. (VEZI AICI: EI L-AU ÎNJUNGHIAT PE AFACERIST PE O PLAJĂ CELEBRĂ DIN MAMAIA! AGRESORII EMINESCU & TANCU AU LEGĂTURĂ CU UN INTERLOP CELEBRU)

Totul avea s-o ia razna! Bebino l-a pocnit pe Cezar în figură, în timp ce discutau. Atunci, gașca lui Cezar și-a scos arsenalul din mașină: topoare, săbii, cuțite. Și a atacat. Chiar Cezar l-a lovit cu o macetă în cap pe Bebino. Apoi, găștile s-au încins. A fost baie de sânge! Duși de urgență la spital, unul la Floreasca, altul la Sf. Pantilimon, cei doi au fost imediat băgați în operații. Bebino a avut cel mai mult de suferit, fiind, practic, acoperit de răni. Un deget îl pierduse pe câmpul de luptă, iar un altul fusese salvat, in extremis, de medici. De asemenea, pe tot corpul are tăieturi, mai mult s-au mai puțin grave. De altfel, după cum se poate observa în imaginile pe care CANCAN.RO le publică, în exclusivitate.

Celor doi, care sunt păziți de polițiști, li s-a deschis dosar penal pentru tentativă de omor, iar unii dintre membrii clanurilor care s-au strâns la cele două spitale au fost ridicați și audiați în legătură cu incidentul din ”Groapă”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)