Avem mesajele care i-ar fi distrus căsnicia Oanei Roman! Prima reacție a vedetei: ”Sunt aberații…”

Publicat: 27/01/2020 | 23:05

La finele anului trecut, fiica fostului premier Petre Roman a surprins pe toată lumea în momentul în care a anunțat că a luat decizia să se separe pentru o perioadă de soțul ei, Marius Elisei. Cu toate că, între timp, cei doi au revenit la sentimente mai bune, abia acum ar fi ieșit la iveală motivul disputei. Partenerul de viață al Oanei Roman ar fi fost prins în ”offside” cu un transsexual celebru. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în premieră, ”discuțiile” intime dintre cei doi. Atenție, conținut nerecomandat cardiacilor! (CITEȘTE ȘI: PASTRAMĂ ȘI-A PUS AFACEREA LA ”ADĂPOST” ÎN EVENTUALITATEA UNUI DIVORȚ)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr. 1 din România a intrat în posesia unor amănunte de-a dreptul șocante legate de disputa conjugală ce avea să producă „divorțul” dintre Oana Roman și Marius Elisei. (NU RATA: FISCUL L-A DAT ÎN JUDECATĂ PE UNUL DINTRE CEL MAI CUNOSCUȚI OAMENI DE TELEVIZIUNE)

„Nu mai funcționau lucrurile”

”E mai bine să se știe de la mine. Nu s-a pus problema despre o altă femeie, dar nici despre un alt bărbat. Nu mai funcționau lucrurile, a fost o chestie asumată și discutată. Lumea a început că divorțăm, eu nu m-am gândit neapărat. Între timp, au venit sărbătorile și Izabela nu merita să stea cu părinții separați. El s-a mutat la părinții lui. Am mai avut o discuție în care ne-am dat seama că nu ne e bine împreună, dar nici separat”, mărturisea Oana Roman, în urmă cu câteva săptămâni, după ce a luat decizia de a se împăca cu soțul ei.

Oana Roman și Marius Elisei, probleme ”în paradis”

Mesajele care i-ar fi afectat căsnicia

Cu toate că fiica fostului premier Petre Roman a susținut că nu ”infidelitatea” ar fi fost motivul controversei, se pare că adevărul ar fi altul. Mai precis, Marius Elisei ar fi fost prins în ”offside” cu un cunoscut transsexual, iar vedeta ar fi aflat de discuțiile dintre cei doi.

Potrivit sursei citate, Marius Elisei l-ar fi contactat pe transsexualul Delia Rexha pe un site de socializare, acolo unde ar fi purtat mai multe conversații de-a dreptul uluitoare. Potrivit stenogramelor, ginerele fostului premier Petre Roman ar fi fost în căutarea unei relații și nu s-a declarat deranjat de faptul că la celălat capăt al ”firului” se afla un transsexual. (VEZI ȘI: SENATORUL ”FACEBOOK” RUPE TĂCEREA! ÎȘI DEMOLEAZĂ FOSTA AMANTĂ)

 ”Ți-am dat așa că îmi caut o amantă dacă s-ar putea / Păi vreau să fiu cu tine, nu o mai vreau pe asta. Îmi place ce corp ai tu și nu contează că esti transsexuală, ce contează asta”, sunt doar câteva din mesajele pe care le-ar fi trimis Marius Elisei.

 ”Discuțiile” intime între cei doi!

 

 

 Reacția Oanei Roman: „Nu știu nimic”

Contactată de reporterii site-ului nr.1 din România, Oana Roman nu a dorit să discute pe această temă. (NU RATA: O PAȘTE FALIMENTUL! OANA ROMAN A DAT CHIX CU MAGAZINUL ONLINE. FIRMA ARE DATORII IMENSE!)

”Sunt aberații. Nu știu nimic despre acest lucru”, ne-a spus Oana Roman.

Oana Roman şi Marius Elisei, nuntă și botez în urmă cu aproape șase ani

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit pe 15 iunie 2014. La nuntă a fost prezentă şi fiica lor. Şi asta pentru că fata fostului premier al ţării a devenit mamă pe 21 februarie 2014. Maria Isabela a venit pe lume la ora 11:00 prin cezariană şi a primit nota 10 la naştere. Ea a cântărit 2 kilograme şi 300 de grame.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)